Scandinavian Girls Goes Honey Brown

Nadja Bender

Laura-julie-youblush
Laura Julie

pernille-teisbaek-look-de-pernille-youblush
Pernille Teisbæk

caroline-brasch-youblush
Caroline Brasch

josephine-skriver-youblush
Josephine Skriver

alexandra-carl-youblush
Alexandra Carl

Jeg har spottet trenden i et stykke tid, men nu har Vogue.com lige bekræftet og spottet at flere og flere skandinaviske modeller og it-piger får farvet sine lyse lokker i en mere naturlig, karamel brun nuance. Farve eller ej, det kan også ske, at nogen lader være med at få lysnet sit hår, som mange af os “naturlige” blondiner tit får gjort. For lad os bare indrømme det – mange af os er ikke så blonde som vi en gang var (eller nogensinde har været..)

Jeg syntes det er pænt og trenden får mig virkelig til at overveje min egen hårfarve. Skulle jeg vælge en lidt varmere, lys karamel næste gang?

4 Responses to “Scandinavian Girls Goes Honey Brown”

 1. Eli-Anne Liene

  I think it would make your babyblue eyes pop 😉

  Reply
  • Sara

   Tror du det darling? Jeg tror jeg prøver en eller anden form for litt varmere farve i hvert fald 🙂 klem

   Reply
 2. Mathilde

  Ja, det synes jeg klart du skal Sara! Der sker jo ikke noget ved at prøve noget nyt 🙂 Jeg har er også gået fra en meget lys helfarvet bob til min mere naturlige leverpostejsfarve – dog stadig en long bob med pandehår 🙂

  Reply
  • Sara

   Hej Mathilde, Det lyder flot 🙂 Tror jeg våger mig ud i det. Har allerede lyst til at ringe til min frisør Betty 🙂

   Reply

Leave a Reply