Sephora med Dansk Webshop

Denne nyhed er godt nok ikke helt frisk, men jeg syntes altså den fortjener lidt ekstra opmærksomhed, fordi – det er da fantastisk, at Sephora Danmark ENDELIG har åbnet op for online shopping i Danmark.

Du kan få alle mærkerne; Nars, Benefit Cosmetics, Make Up Forever, Becca, Marc Jacobs, Kat Von D, nyligt lancerede Huda Beauty og alle de andre brands..

Over kan I se nogle af mine seneste Sephora favoritter…. der er jo virkelig mange, men altså, den sidste måned er det her noget af det jeg har brugt en hel del i tillæg til det mega lækre læbeprodukt jeg skrev om i går 🙂

Hvad er dit eller dine favorit Sephora mærker?

One Response to “Sephora med Dansk Webshop”

  1. LeahSephira

    Mine yndlings mærker i Sephora er Kat Von D, Buxom (godt nok ikke i DK), Too faced og ABH. Kunne egentlig blive ved, men de mærker har nogle af mine yndlings ting 😀

    Reply

Leave a Reply