Shooting With Ganni

❄️❄️❄️ cold as ice #ganni #makeupartist #Youblush #beautyblogger #sararostrup

Skærmbillede 2016-01-13 kl. 20.36.09 Skærmbillede 2016-01-13 kl. 20.36.31

I dag var jeg på fotoshoot med Ganni – og vi var UDENFOR hele dagen. Jeg havde 4 lag uld på, min termojakke og forede nylonjakke, hue, vanter, uldstrømper og sorel støvler. Vildt ik, at man stadig kan fryse? men når man er ude ved vandet med vind og står meget stille og har vanterne af, bider kulden ekstra godt. Og sikke en smuk location, ik? Drømmer om at bo med udsigt til havet… one day!

Det var en smuk og dejlig dag uanset. Her er lidt billeder og mine 3 must have produkter til kulden, til fotoshoots, men også til hverdagsbrug:

skin-food-weleda
Skin Food fra Weleda er cremen modeller ofte spørg efter, eller beder om navnet på efter de har prøvet den. SUPER fugtgivende og fed i konsistensen, men giver du den tid til at trænge ind i huden, giver den din hud beskyttelse og fugt resten af dagen.
God BUDGET bud på en fugtighedscreme i kulden, som flere af jer har efterspurgt.
Skin Food fra Weleda, 75 kr.

smashbox

Har du en tendens til at blusse rødt op i huden, er en korrigerende primer under din foundation super godt. Og bare rolig, selv om denne primer er grøn, smelter farven ind i huden og vil ikke få dig til at ligne noget, der er fra Mars, men give en jævnere og mere neutral base, så din foundation vil få et smukkere resultat, uden rødmen.
Photo Finish Color Correcting fra Smashbox, ca. 220 kr. (forhandles også hos Stylebox, men er pt udsolgt på webshoppen)

murad-perfectin-serumDin vinterfrakke til huden. Serum, der skal puttes på til sidst – OVENPÅ din dagcreme/fugtighedscreme som sørger for at din hud holder på fugten. Ganske enkelt genial!
Perfecting Serum fra Murad, 312 kr. (på tilbud lige nu)

11 Responses to “Shooting With Ganni”

 1. Nanski

  Skin Food kan rede enhver vintertør hud ;o) Har du fif til cremer eller olier der kan hjælpe ar til at hele pænnere? Jeg har fået fjernet et par skønhedspletter i ansigtet, så det er vigtigt at de bliver så pæne som muligt.

  Reply
 2. Rie Dyrens

  Det ser flot og koldt ud. Skal man putte denne serum uden på, har da altid troet den skulle før dagcreme??

  Reply
  • Sara

   Sådan er det normalt, men denne serum binder fugten i huden og lukker den inde i huden, så den skal på til SIDST i din hudplejerutine 🙂

   Reply
 3. Ida

  Den serum lyder jo genial! Jeg er gravid og synes det er svært at navigere i, hvilke produkter man må bruge. Vil du anbefale at bruge den, mens man er gravid? 🙂

  Reply
  • Sara

   Hej Ida, Jeg brugte min Perfecting Serum da jeg var gravid. Super god her i vinterkuldern 🙂 KH Sara

   Reply
 4. Mathilde

  Tak for budget-tippet om Weleda. Den må jeg ud og købe 🙂

  Reply
 5. Mille C.

  Ved du om Skin Food cremen fra Weleda indeholder parfume eller andre hudirriterende ting? 🙂 Har en MEGET følsom hud desværre

  Reply
  • Sara

   Hej Mille, Den indeholder essentielle olier, så desværre er cremen nok ikke noget for dig så. Jeg vil anbefale dig at kigge på La Roche Posay! De er eksperter i følsom hud! 🙂 KH Sara

   Reply
 6. Signe Nielsen

  Sikke en fin hue, du har på 🙂 Hvor mon den er fra?

  Reply
  • Sara

   Hej Signe, Tusinde tak! Den er dejlig varm i kashmere, fra FWSS 🙂 KH Sara

   Reply

Leave a Reply