Shop: Cleansing Foams

En rensemousse er en let og effektiv måde at rense huden på enten i badet eller ved håndvasken. Hvilken konsistens du vælger på dit renseprodukt, er en smagssag – mange tror at en rensemousse er mere udtørrende end en almindelig rens, men det er flere tiår siden det var tilfælde. De fleste renseskum i dag, har skånsomme og fugtgivende egenskaber – og især de tre jeg har udvalgt her:

Cleansing Foam, Tromborg, 260 kr.
En fantastisk duftende rensemousse, der renser huden og modvirker tørhed og irritation. Derudover indeholder den hyssopus, som er en plante fra Alperne, der har antibakterielle egenskaber. Den er desuden rig på pro- vitamin B5 og allantoin, som virker beroligende og fugtgivende på huden.

Facial Cleanser 1, Purely Professional, 160 kr.
En super mild, sulfatfri rensemousse med kamille, som virker beroligende. Denne rensemousse renser skånsomt, men effektivt og fjerner makeup rester og andet snavs uden at udtørre huden. Den indeholder desuden også fugtgivende glycerin.

Extra Gentle Cleansing Foam, Clinique, 165 kr. Fås hos Magasin eller Matas.
En flødeskumsagtig rens, der renser den mest sensitive hud med omhu. Den er uden parfume og efterlader huden frisk og behagelig.

5 Responses to “Shop: Cleansing Foams”

 1. Camilla

  Hej Sara. Fedt! Ville du anbefale at man brugte disse fx som skum til en clairsonic-maskine? 🙂

  Reply
  • Sara

   Ummiddelbart, ville jeg helleter vælge en rensecreme eller olie til en Clarisonic. KH Sara

   Reply
 2. MissT

  Hej Sara
  Hvor effektive er de 3 ovenstående rens til effektivt også at fjerne solfaktor samtidig som makeup? Ja, ville ønske jeg brugte solfsktor hver dag, men det gør jeg altså ikke. Desværre hører det mere med til undtagelsen end reglen. Men så jeg så får det brugt, vil jeg gerne have det helt af, så huden er helt silikonefri om natten.

  Ps. Jeg er simpelthen blevet så håbløs dårlig til at kommentere, andet end på konkurrencerne;-) Men vil da lige endnu en gang minde dig om at du har en fantastisk blog og altid lækre billeder. Og så er din blog ikke fyldt ud med 10.000 spons indlæg. Og det er dejligt. Den lyser ud af bloggen, at det er din mening, dine holdninger og dine likes – om det så er makeup, rens, spature etc. I like! And I’ll keep following (én læser gør nok ikke den store forskel, men det kunne jo være rart nok at få at vide). Håber du har nydt påske og ha en fin dag videre!

  Reply
  • Sara

   Hej Miss T, Tusinde tak for ros – det er ALTID dejligt at høre! Alle disse renser din hud helt fri for makeup, også solcreme. De tager ikke øjenmakeup, men det er så noget helt andet. Du burde uanset om du bruger solcreme eller ej, supplere med en ansigtsscrub eller dybderensende maske to gange om ugen, for at få renset huden godt i dybden også. KH Sara

   Reply
 3. Tonja

  Hejsa!
  Jeg ville bare lige smide min personlige favorit ind også.
  Decubal Face Wash er en helt fantastisk skum, som renser og samtidig fugter huden. Den er perfekt hvis man har lidt tør/sensitiv hud, og så koster den kun 100 kr – yay! Den kan købes på apoteket og efterladen huden silkeblød.

  Reply

Leave a Reply