SKAM Noora’s Læbestift

Er du også bidt at den norske TV serie SKAM? Hvis du endnu ikke har fået set sæson 1 og 2, skal du skyndte dig at gøre det, for sæson 3 kickstartede nat til i søndags, hvor de første klip blev sluppet. Det er nemlig sådan, at det bliver offentliggjort et klip på 3-8 minutter hver dag (som teases igennem den officielle instagram konto @p3skam_offisiell) og på hjemmesiden, kan du også følge med “LIVE” på forskellige sms’er og chat’s skuespillerne sender sig i mellem. Det er dette som gør serien til noget helt særligt og at mange bliver afhængige, med at følge med i deres fiktive liv, samtidig som man får en opfrisker og følelse af at rejse tilbage i tid, til ens egen gymnasietid.
Du kan også se afsnittet i sin fulde længde, hver fredag. (pst: du kan sætte norske undertekster til, så det bliver nemmere at følge med i samtalerne, som ellers er fyldt med slang og udtryk.)

skaermbillede-2016-10-02-kl-19-47-22 skaermbillede-2016-10-02-kl-20-00-14

MEN Noora – seriens hovedperson i sæson 1 og 2, blev lidt af et ikon med hendes isblonde page og mat røde læber. Her er mine bud, på læbestifter der matcher Nooras i farven – hvis du skulle være “hook” på at prøve looket.

skaermbillede-2016-10-02-kl-20-35-52

Soft Matte Lip Cream, Madrid fra NYX, 65 kr. 

Color Drama, Light It Up, 70 kr.

Retro Matte Liquid Lipstick, Tailored To Tease fra MAC, 205 kr.

3 Responses to “SKAM Noora’s Læbestift”

  1. Charlotte

    Noora var kun hovedperson i sæson 2, det var Eva der var hovedperson i sæson 1.

    Reply
  2. LIVING WITH LESS

    Skam er en fantastisk serie – glæder mig SÅ meget til sæson tre!

    Reply

Leave a Reply