Skønhedsbog der går ind under huden

Skærmbillede 2013-03-18 kl. 20.26.47

Skærmbillede 2013-03-18 kl. 20.27.28

Jeg ved ikke hvor meget i går op i skønhedsbøger? Jeg har mange, men læser (desværre) sjældent i dem. Det er næsten som om fagbøger er blevet lidt old fashion, efter at modeblogs, skønhedsblogs, interiørblogs, madblogs, træningsblogs og hvad ved jeg, er kommet til. Vi har også Kindle, e-books og diverse hjemmesider og youtube kanael propfyldt med information. (jamen, hurra for internettet)

MEN, det er dog én bog, når vi nu taler skønhed, jeg med hånden på hjertet kan (og vil) anbefale jer alle at investere i – nemlig;

Slip rynkehysteriet – Flot Hud uden hokuspokus af Anette Kristine Poulsen.

Anette Kristine skiver for Børsen og på sin skønhedsblog, og så er hun dommer sammen med mig i Danish Beauty Award.

Jeg er fascineret af Anette Kristine, på mange måder, men hendes viden og nysgerrighed omkring cremer, ingredienser og indholdsfortegnelser rækker utrolig langt – men ikke mindst fordi jeg nærmest bliver troldbundet når hun tidligt om morgenen formå at servere hudpleje i Go’ Morgen Danmark på en måde hvor alle kan være med og faktisk forstå hvad hun snakker om.

Det samme får du altså i bogen. Det handler om hud. Den smukke hud og hvordan vi alle kan forbedre vores ydre – uden fillers, botox og andre indgreb.

Der er tips, baggrundsviden, ordbog på svære ingredienser, opskrifter på hvordan du spiser dig til smukkere hud, hemmeligheder, interviews med kendisser (blandet andet Ole Henriksen og Bobbi Brown) og meget meget mere.

Bogen koster 155 kr. og kan købes her. God læsning!

Leave a Reply