Snart mere tid til mig

Phew ha.. Jeg ELSKER at være mor! Virkelig knus elsker det. Men den sidste uge, har vi (igen, igen igen) været hårdt ramt af sygdom. Den ældste med øreværk og den mindste med hoste, snot og elendighed. Jeg opfattede i startede ikke min søns øreværk som vildt alvorligt, indtil det selvfølgelig blev lørdag og lægen holder lukket. Som altid med børn, går energien op og ned som en elastik, men med max dosis panodil klarede han sig igennem dagen sådan da. Men natten har været hård og især om aftenen har han skreget af smerte. Søndag aften tog vi til vagtlægen. Heldigvis ikke mellemørebetændelse, men betændt øre.. det skal gå over af sig selv, men er smertefuldt. Børnene har stort set grædt på skift. Den mindste har egentlig haft det sværest, da hans hoste har holdt ham vågen stort set hele natten. Til tider har jeg stået op og givet han sut og en trøstende hånd på brystet hvert 10.minut. Tilsammen har jeg nok været oppe minumum 20 gange hver nat. Uden at overdrive.

Lige nu er det stille ovenpå for første gang i lang tid…(og lige i dette sekund starter han med at hoste igen…) og jeg sidder nedenunder med brændende stearinlys og arbejder lidt. Helt underligt stille efter som jeg de sidste 3 dage nærmest har siddet udenfor døren, fordi det har gået så kort tid i mellem gråd og søvn.

Det er nu 5 år siden jeg fandt ud af jeg var gravid for første gang.. Og siden, har jeg altid prioriteret nogen andre frem for mig selv. For mig er det det mest naturlige i hele verden – jeg elsker mine børn højere end noget andet, MEN to graviditeter og 4,5 år med små børn tærer også på kroppen. Snart er det tid til at prioritere mig selv lidt mere…. Jeg glæder mig til at fortælle jer mere om min lille #youglowchallange og #30mintildig projekt meget snart.

4 Responses to “Snart mere tid til mig”

 1. Annette Aarre Dalsgaard

  Hejsa Sara
  Jeg vil bare komme med et lille husmor-råd mod natlig hoste, som jeg selv fik af min svigermor i tidernes morgen, da mine drenge var små.
  Put plade-vat (kan købes bla på apoteket) under en undertrøje/natbluse på brystkasse og evt også ryg, så stopper den værste hoste….man tror det er løgn, men det virker!!!
  Krydser fingre for nattesøvn herfra 😀

  Reply
  • Signe

   Eller en skål med rå løg under sengen! Seriøst, det virker.

   Reply
 2. Sara

  Tusinde tak for tip, begge to!

  Reply
 3. Louise

  Uh er så spændt på at høre din ide til #30mintildig !!
  – jeg er i præcis samme båd som dig, vidunderligt og pænt hårdt på samme tid 🙂
  Kh Louise

  Reply

Leave a Reply