Sneak peak på forårs makeuppen

Billede 1

Lige nu sidder jeg faktisk og laver vores februar nummer, og derfor også catwalk special. Tænk, så meget foran er vi altså i magasin verdenen. Der skal være tid til redigering, layout, frem og tilbage inden prøvetrykket landet på mit skrivebord, og videre magasinet kommer ud i butikkerne.

Jeg venter selvfølgelig også på alle de nye looks for foråret 2010 – super spænnende, og der kommer allerede ting i næste uge! iiik 🙂

Hurra for blogg verdenen – jeg har lige nappet det her billedet fra Julia – og det er altså de nye it-neglelakke fra Chanels forårs kollektion. Hvad syntes I?

Jeg syntes måske den brun/grå farve minder om Essies Chinchilly.. glæder mig til at se den live. 🙂

Billede 2

Du kan iøvrigt købe Essie neglelakke hos hotbeautystuff.dk eller beautybay.com

Leave a Reply