Solen er dejlig, men ihh så farlig!

Solen er rigtig rigtig stærk disse dage, og vi kan alle sammen læse om hvor vigtigt det er at smøre sig med solcreme, i alle magasiner der er ude her i sommermånederne.

MEN det gik for alvor op for mig, at konsekvenserne er realistiske, da en rigtig nær veninde af mig, fortalte mig den anden dag, at hun havde fået konstanteret hudkræft!! hun er 30 år!!!!?

Hun sagde selv til lægen, at hun godt nok lige havde været på ferie, men havde smurt sig ind i SPF 30. Det var åbenbart ikke nok, lægen opfordret hende til at anvende SPF50! og det er altså lige det jeg anvender… hvide, blege mig! men jeg  kan altså også garantere dig at du stadigvæk bliver brun med SPF 50 – det tager bare lidt mere tid, tilgengæld sidder farven dybere. Jeg vil nok også påstå at det er ok at gå ned til SPF 30, efter du har fået de første stråler sol på kroppen.

sol-001

Mine solprodukter: Gatinau Anti Age Cream for Face SPF 50, Biotherm Sensitive Skin Sun Milk SPF 50, Nivea Light Feeling Sun Lotion SPF 20 (til tasken), KMS California Lip Shield SPF 30 (husk læberne!!) og min elskede Waterproof Sunblock SPF 30 fra Murad

Undgå solen midt på dagen og brug en hat (det er jo også mega trendy for tiden) og ordentlige solbriller, der beskytter mod UVA og UVB!

Jeg tror jeg investerer i Ray Ban Clubmaster, her en af dagene! det er et godt solbrille mærke, med lange traditioner.

raybanclubmaster

Læs mere om kræft på cancer.dk og gå straks til lægen, hvis du optager underlige modersmærker eller røde mærker!

Leave a Reply