Someone’s In For a SPA Treat

large-7 large-4 large large-5 large-6 large-3

SÅ er weekenden kommet som jeg har glædet mig til LÆNGE. Min veninde Louise, som fik en datter 5 uger før jeg fik Sølve OG som er min nabo og gode veninde skal nemlig med mig til et af Sveriges lækreste SPA Hotel Tylösand. Vi har begge haft super travlt den seneste tid og talte kort med hinanden i telefonen her til aften.. mest..

-ehh…ja… hvad var det jeg skulle sige. Jeg glæder mig SÅ meget… ja… vent lidt.. jamen vi taler om det hele i morgen.. 2 sekunder… (grædende barn i baggrunden)… gaaab… ja, skal vi ikke bare tales ved i morgen? jeg glæder mig SÅ meget…

Det er ikke nemt at få catchet ordentlig op med sine veninder med fuldtids job, familie og børn. I morgen tidlig sætter vi os i bilen med en kæmpe kaffe, en croissant og måske nogle gulerødder (ehh..) og få vendt hele verdenssitationen. Det er ALT ALT for sjældent jeg gør sådan noget med mine veninder, så dette er på høj tid.

Hotellet ligger helt tæt på havet, nær Halmstad som er 3 timer fra København. Mon ikke vi får gået en tur også, udeover at jeg også skal kigge på den kæmpe fotosamling ejet af Per Gessle fra Roxette, som i øvrigt også er medejer af hotellet. Rock n roll! 🙂 Må vidst have noget Roxette downloadet som vi kan høre i bilen.
Hallo Sverige, SPA, havudsigt, massage, god mad, rødvin og søvn!!

ENGLISH:
I’m off to Sweden and for a SPA treat with one of my best friends. We’re going to the luxurious SPA hotel Tylösand outside Halmstad, about 3 hours drive from Copenhagen. I can’t wait to catch up with my best friend, relax, get a massage, a glass of redwine and some decent beautysleep. 

Leave a Reply