Sommer og solcreme

daria-werbowy-strand

Endelig er sommeren her, og i dag ser jeg kun blå himmel og masser af sol. Vi skal lave modeserie for Eurowoman i dag og vi skal være ude rundt om i København, hele dagen! Det kunne ikke være bedre, jeg glæder mig!

cindycrawford3

Jeg er gået ind for intens mavetræning, som jeg vil skrive mere om i min træningsblog på lørdag. Men jeg er også smurt ind i solcreme fra top til tå. Billedet ovenfor vil nok skræmme de fleste… Er du ung, syntes du måske ikke det er så vigtigt med solcreme, men jeg kender mange der har dyrket solbadning når de var yngre, der fortryder sig bitter i dag, der de sidder med rynket og solskadet bryst, tykkere hud i ansigtet og masser af linjer og pigmentpletter. PASS GODT PÅ DIN HUD! Den skal holde hele livet. Jeg smører mit ansigt, hænder og bryst ind hver eneste dag, selv om jeg har langærmet på. Brystet især, hey, hvem gidder have runken hud her?

Decleor-ARO-sun-EX-15-500x420

Denne fine pinke solcreme fra Decléor har jeg lige erhvervet mig, og skal bruges på kroppen, når huden har fået det første sol. SPF 15 er ikke nok for min sarte hud, men de dage jeg ikke skal være i direkte sol, er den perfekt.

korres

Til de mere udsatte områder som fx bryst, skuldre, næse og pande bruger jeg SPF 50. Det er en høj faktor, men don’t worry, du bliver brun med høj faktor – du bliver bare ikke brændt!

Murad Waterproof Sunblock SPF 30

Min evige favorit fra Murad, bruger jeg HVER DAG i ansigtet. Den er vandfast og giver rigtig god beskyttelse 🙂

getimage.aspx

Den her lille fætter er med i min taske, hver dag. Den fylder ikke mere end en mobil telefon og har SPF 30. Du kan finde billigere alternative i Matas el., en lille mini solcreme for akutt brug er altid dejligt at have med i tasken.

Min tommelfingerregel er: Smør dig ind i solcreme om morgenen. Er du allerede kommet ud i solen, måske siddet i solen i lang tid, FØR du kommer i tanke om solcremen, er skaden allerede sket. For hver gang din hud bliver rød, skader du huden…. HUSKER I SOLCREME PIGER? 🙂

Leave a Reply