SOS For Annoying Babyhair

Noget som er riiiiimeligt irriterende efter man har fået en baby og ammet, er først og fremmest alt det hår man taber efter ca 4 måneder, men endnu mere irriterende er det, når det vokser ud igen og man ligner noget der er løgn. Det kan ligne man selv har været i gang med saksen, haft en uheldig hjemmefarvning så håret er knækket eller et meget umoderne forsøg på et rimeligt uhipt pandehår. Håret gror nemlig ud igen, og over hele hovedet har man så små, korte babyhår som vokser utrooooligt langsomt.
Nogle dage er jeg ligeglad, men jeg har da også fundet frisurer der kan skjule de små hår:

Skærmbillede 2014-10-20 kl. 12.21.21

1. Få klippet pandehår. Her vil jeg anbefale å kikke mod Jane Birkin som inspirationskilde og få efter det lidt tjavset og opklippede pandehår.

styling-with-the-micro-iron

2. Skaf dig et mini glattejern, der ikke er mere end 2 cm i tykkelse og kan glatte ned de bittesmå hår i hårgrænsen. Glat dem ned ad, hvis du skal have håret løst, eller bagover, hvor du skal have håret op. Fx Cloud Nine Micro Iron.

Messy-ballerina-knot_-marchesa-fall-2014-e1408962988154

3. Gå efter det lidt rodet “messy ballerina” look og sæt håret op i en løs knold, mit på baghovedet. Løsne håret oppe på hovedet og rod det lidt til. Kom gerne lidt hårpudder i hovedbunden først, så håret får lidt tekstur og er lettere at forme.

image-1-articleImage-81a6d51-312064

4. Anskaf dig et fint hårbånd eller fx 90’ern comeback zig-zag bøjlen, som blev set hos Helmut Lang i New York. Der skal godt med voks og hårspray til, for at få det helt glatte look. Det må gerne set lidt vådt ud. Resten af håret, kan være løst eller i en lav hestehale. Kig fx i Glitter.

Leave a Reply