SPA Sunday and Facial Massage Guide

Søndag er en perfekt dag at sætte af til lidt ekstra tid til hudpleje og forkælelse. Et karbad (hvis du er så heldig at have sådan et), bodyscrub, ansigtsmaske etc etc. Du har måske også læst at ansigtsmassage er godt at give sig selv. Faktisk er det noget vi burde afsætte 2-3 minutter til hver aften, da det stimulerer blodcirkulationen, giver glød og vækker huden til live. Jeg kan sagtens både se og mærke det på hud morgenen efter, de aftener jeg forinden har masseret min natcreme ekstra godt ind i huden. Det virker virkelig og er noget vi alle burde afsætte tid til!

Men hvordan laver man den bedste form for ansigtsmassage?

Jeg har fået disse geniale, små videoer fra min go-to-hudekspert Anita Falslund, som her viser 4 slags ansigtsmassager;

Den første video viser hvordan du kan komme af med hovedpine og spændinger mellem øjenbrynene. Typisk også god for “computer øjne”. Støt albuerne mod bordet og tommelfingrene ind i fordybningen mellem næsebenet og brynbenet. Læg vægten på dine tommelfingre og tryk forsigtigt. Dette er også et punkt for vores lymfe (som skiller sig af med affaldsstoffer) og ved at stimulere det punkt øger vi gløden i vores hud. Punktet skal holdes ca 20 sekunder.

Video 2 går lidt ud på det samme som den første video, men den afhjælper spændte kæber og igen giver glød ved hjælp af stimulering af lymfen.

Video 3 kan gøres blidt i løbet af dagen eller når du påfører din dag eller natcreme. Lav taget ca 15 gange. Teknikken stimulerer igen lymfen, så vi kommer af med ophobninger af affaldsstoffer og strammer samtidig vores væv op så vi undgår “bulldog kæben”

Video 4 er optimalt at gøre ved påføring af creme. Den afhjælper de furer som vi får med alderen fra næse til mund. Lav taget ca 10 gange. Husk at det er vigtigt at slappe af i ansigtet ved ALLE disse øvelser

Gør disse øvelser til en vane hver aften og jeg garanterer dig for, at du vil kunne se og mærke din hud bliver flottere!

Dejlig søndag!

Leave a Reply