Sunday Is Mask Time

Søndage er den dag om ugen jeg prøver at tage mig lidt ekstra tid til at pleje mig selv, fx at lade hårmasken virke tiden ud (når har man ellers tid til det?), bruge bodyscrub og masker – gerne flere. Senere på ugen, kommer der indlæg med gode masker til vinterhuden (kan ikke lade være med at fortsætte med kulde tema, det er jo højst aktuelt for tiden)

Men nu skal jeg fjerne min makeup, rense huden med Karmameju Konjac svamp og Caudalie renseskum. Derefter bruge Ren Skincare Clearcalm Clarity Restoring Mask som renser huden og stoppede porer, og derefter Ling Skincare Ginseng Therapy Moisture Mask. som giver huden masser af fugt!

Ha en dejlig søndag!

8 Responses to “Sunday Is Mask Time”

 1. Helle Rick

  Fedt billede, det får én til at smile.
  Jeg bruger også weekenderne til alt det jeg ikke når i hverdagen, både masker og ekstra hårpleje.
  Fortsæt du bare med vinter-temaer.

  Reply
 2. Leahsephira

  Åh jeg er enig, jeg bruger ofte søndag(e) til at få nogle masker på og lade min hud ‘have a blast’ 🙂
  Kunne rigtig godt tænke mig at prøve Ling’s maske 🙂 Jeg bruger selv Origins masker og er svært glad for dem

  http://www.sephira.dk

  Reply
  • Sara

   Elsker også Origins’ masker, især deres overnight, som også er en klassisk favoritmaske! 🙂

   Reply
 3. Mathilde

  Hej Sara, nu ved jeg ikke hvilken konjac-svamp du bruger, men dem fra Konjac Sponge, skal man lade ligge på hylden – http://politiken.dk/forbrugogliv/sundhedogmotion/ECE2982554/hudlaeger-slaar-alarm-populaer-vaskesvamp-fjernes-fra-butikshylderne/ø

  Reply
  • Sara

   Uh ha… Det er dog Karmamejus konjac svamp jeg bruger 🙂 TAk for oplysningen!

   Reply
 4. Mette

  Hej Sara,
  Jeg har pt en bob frisure og jeg er lyshåret, så jeg får ind imellem farvet lyse struber i mit hår. Men jeg vil gerne have, at det i i hvert kan gro til den samme længde som du har 🙂 Men da det er svært eller tager tid, at få længere hår når man er lys håret og oven i det har meget fint hår, så vil jeg gerne høre dig ad hvad du selv har gjort for, at få den længde du har nu og hvilke tips og råd kan du give? 🙂
  På forhånd mange tak!!
  Kh
  Mette

  Reply
  • Sara

   Mit hår gror SSÅÅÅÅ langsomt og kan ikke rigtig blive langt. Nu har det faktisk fået lidt længde, men det er helt tilfældigt, selv om jeg må sige jeg nyder det lidt. Det er dog rimelig slidt…
   Kosten gør rigtig meget for håret, så der kan man tænke sig lidt om. Og vær forsigtig med al varmestyling – husk varmebeskyttende produkter evt. Brug en god hårmaske to gange om ugen – og lad den virke mere end 2 minutter. Og husk olie til spidserne – især i dette kolde vejr, hvor det knækker hvis det bliver for tørt. Held og lykke! KH Sara

   Reply

Leave a Reply