Sunday (work&) Clarisonic SPA

De sidste par uger har min søn været syg, non-stop. Vuggestuen er et hardcore sted og det lille menneske, får infektion på infektion. Det betyder, at jeg arbejder hjemmefra (når jeg kan) og bruger dagene på lægebesøg, ture til apoteket og masser af kram og puttning. I nat sov vi på sofaen, som kan slås ud til sovesofa, da naboen havde fest. Ret hyggeligt at vågne op lige foran fjernsynet og vi har haft den hyggeliste morgen med naturprogram (sååå afslappende) og Mother Goose Club, Sølves all-time favorit.

Nu sover han, så inden jeg skal arbejde lidt skal jeg nyde et dejligt, langt og varmt bad og mine nye cashmere børstehoveder til Clarisonic, både til ansigt og krop. De er meget mere skånsomme, end de almindelige børstehoveder og jeg syntes det er superfedt at den er vandtæt, så den kan komme med i bruseren. Jeg tror jeg vil starte med at tørbørste kroppen, som sætter godt gang i blodcirkulationen.

clarisonic aria youblushClarisonic+Brush+Heads+Cashmere+Sensitive+Delicate+and+Normal

5 Responses to “Sunday (work&) Clarisonic SPA”

 1. Fru Striib

  Cashmere hoveder – det lyder dyrt – hvad koster de?

  Reply
  • Sara

   HEj Anja, De er ikke så dyre.. lad os bare sige “cashmere” følelsen.. Tror de koster 20 kroner mere end de almindelige børstehoveder, og de er de mest sarte, bløde børstehoveder af alle de man kan få til Clarisonic. Måske derfor det “bløde” navn.. 🙂 KH Sara

   Reply
 2. Line L

  Da mine drenge gik i institition var de også ofte syge. Jeg blev anbefalet at give dem biostrath dråber, fås i Matas, og mener det er b vitamin. Det virkede så godt og de fik et stærkere immunforsvar. Bare et råd den anden vej

  Reply
  • Sara

   HEj Line, Tusinde tak for tip! har faktisk lige købt Biostrath, da flere med småbørn har anbefalet denne. Smager forfærdeligt, men indtil videre tager han dråberne uden for meget ballade 🙂 ha ha.. KH Sara

   Reply
 3. Eva

  tak for tip om mother goose club 😉 min søn som er en uge yngre end din har nu fået et nyt favorit show 🙂

  Reply

Leave a Reply