Sundere hår for hver hårvask

9101

For en tid tilbage fik jeg muligheden til at stille et par spørgsmål til hårforsker Dr. Jeni Thomas omkring Panetene Pro-V’s nye shampoo teknologi, som skal give os mere skinnende hår. Det kan jo blive meget nerdet når man går i detaljer med sådan et tema, men jeg har prøvet at gøre det så spiseligt for jer som muligt. Hele teknologien går nemlig ud på, at forskning har vist at kobber i vandet, er noget af det der er med til at skade vores hår, hver gang vi vasker håret.

Hvorfor er kobber så skadeligt for håret?
“Kobber er et mineral som ødelægger proteinet i dit hår. Hver hårstrå består af 80-90% protein som gør dit hår stærkt og modstandsdygtigt. Når håret bliver udsat for for meget kobber ødelægges strukturen i dit hår som fører til spaltede spidser, falmet farve og porøst hår.”

Hvad kan den nye teknologi i Panene Pro-V’s shampooer gøre ved dette problem?
“Den nye teknologi, EDDS Antioxidant Damage Blocker Technology angriber kobberet ligesom en magnet og forhindrer at kobberet hober sig op i håret. Resultatet er at hårets naturlige proteinstruktur forbliver sundt og håret ser blankt ud.”

Hvor hurtigt vil dette påvirke mit hår?
“Teknologien i shampooen vil forbedre kvaliteten på dit hår hver gang du vasker håret, men de plejende ingredienser vil få dit hår til at se sundere ud med det samme.”

Pantene Pro-V med Antioxidant Damage Blocker Technology fås i dit supermarked til 39 kr. Indlægget er lavet i samarbejde med Pantene Pro-V

Leave a Reply