Super Model Body Shimmercreme

Jeg er besat af Charlotte Tilburys makeup linje for tiden, og selv om jeg har prøvet en del af produkterne, klør det nærmest i fingrene mine efter at få prøve flere. Gerne hele linjen. Men så må jeg til England eller Usa, eller shoppe det hele via Net-a-porter…. Tjek lige denne fantastiske shimmercreme ud, Super Model Body. Jeg er jo besat af shimmercreme til kroppen, hvorfor nøjes med almindelig bodylotion, hvis du kan få en med lidt shine? Jeg er nødt til at klikke denne hjem med det samme. Og følg Charlotte på instagram for en ordentlig dosis fashionweek glamfaktor. @ctilburymakeup

ENGLISH:

I’m a bit obsessed about Charlotte Tilburys makeup line at the moment. I’ve tried a few of her products but my fingers itch to try more. The whole line! But then I have to go to USA or England, or shop via Net-a-porter. The line is still at very limited doors and very exclusive. I would loooooove to try this shimmercreme, Super Model Body. I’m obsessed about shimmercremes for the body. Why settle for a normal bodylotion, when you can have a bit of shine. I need this one. And follow Charlotte Tilbury at instagram @ctilburymakeup

Leave a Reply