Sweet Dreams and Busy Days

Jeg arbejder døgnet rundt for tiden, masser af projekter, uplining til jobs, møder og dage med makeuppenslerne i hænderne. Det er super sjovt, men jeg får svært ved at hænge helt sammen. Lige nu er jeg lige kommet hjem efter lancering af Karmamejus nye renseprodukter. Jeg ELSKER Karmameju, deres rene produkter, holistiske indstilling, aromaterapeutiske effekt og dufte. Glæder mig til at rense mit ansigts nu – det bedste der findes, er at finde nogle renseprodukter der er lækre og dejlige at påføre huden. Så er det også lidt sjovere at rense huden om aftenen (og morgenen), og måske en grund til, at gøre det til en stille, lille “mig-forkælelses-tid”….

Jeg skriver mere om produkterne snarest.. Sov godt!

Bluse fra Custommade

2 Responses to “Sweet Dreams and Busy Days”

 1. Tanja Olesen

  Hej Sara. Elsker din blog og har lige stemt på dig som Danmarks bedste. ? jeg har lige bestilt Karmameju konjac svamp som du anbefalede og deres Wild body Oil og børste til før badet. Er spændt på at modtage produkterne. Mht svampen , hvordan bruger du den, altså både morgen og aften ? Overvejer også ansigts olien så vil meget gerne høre anmeldelser derfra. Kh. Tanja

  Reply
  • Sara

   Nej, hvor er du sød!!! helt fantastisk tusinde tak! KOnjac svampen bruger jeg tit både morgen og aften, den er fantastisk, renser i dybden og sætte blodcirkulationen i gang. Brug den i små cirkulerende bevægelser. KH Sara

   Reply

Leave a Reply