Tax Free Beauty Tips

Der er masser af penge at spare på Tax Free shopping. Jeg var forbi skønhedsafdelingen i går og knipsede billeder af de ting jeg altid går efter, når jeg er ude og rejse.

Le Vernis fra Chanel, tax free pris 144 kr.

Der er altid masser af mini size og rejse størrelser at finde i tax free området. Jeg faldt for denne mini samling af alle Chloés dufte. Tax Free pris 369 kr.

Favorit fugtmaske, som er perfekt efter en flyvetur når huden er ekstra tør. Sov med den om natten, og få ekstra meget ud af masken. Tax Free pris 168 kr.

En af mine absolut favorit mascaraer, sammen med et par andre. Mascara Volume Effet Cils fra YSL. Prøv fx en brun for et blødere udtryk, en blå for lidt mystik eller den lille hvis du har grønne øjne.! Tax Free pris 199 kr.

Den parfumefrie udgave af Eight Hour Cream! Super når man skal ud og flyve og et must til taske til en hver tid. Tax Free pris 228 kr.

Limited edition mini pensel kit fra MAC. Hvor pænt er det bare ikke i år???? Pastelpensler i leo tasker!!? Love them! 485 kr.

Moisture Surge fra Clinique er CREMEN hvis du har tør hud! Uhh, den lækreste koncistens og perfekt til flyvning. Smør dig ind når du sidder i flyveren! Tax Free pris 280 kr.

Favorit bodyscrubs fra Tromborg, der giver noget til både sanserne,og giver kroppen et energikick og den blødeste hud.  Dette er noget alle burde forkæle sig selv med. Tax Free pris 144 kr.

De to nederste billeder er fra Victoria’s Secret og er mine favoritter der fra. Det er mange der har spurgt efter hvordan og hvorledes det er med de to VS butikker i lufthavnen. Jeg vil sige, de er rigtig fine, men du bliver meget skuffet hvis du forventer dig undertøj. De har kun et super lille udvalg trusser og priserne ligger en del over de amerikanske. Dog er der superfine toilettasker, kufferter, makeuppung, pasholdere etc. og selvfølgelig et stort udvalg cremer, dufte og lidt makeup. Er ikke bare kufferten for fed!? Prisen er 1.499 kr.

Leave a Reply