Termindato og tillykke til…

Skærmbillede 2013-12-16 kl. 20.28.25

I dag er det den 16.december og min termin dato… No signs of babyboy, selv om samtlige jordmødre og massagedamer siger han ligger laaaangt nede og presser på. Jeg kan også mærke ham, det jager, presser på, stikker og jeg har nok af plukveer.
Jeg prøver at holde humøret oppe, selv om jeg vågner både kl.3 (!!?) og 5 om morgenen for tiden og begynder at blive utålmodig. Jeg har gået til modnende akupunktur de 4 sidste uger, drukket hindbærblad te den sidste uge, gået masser af lange turer, i trapper (bor på 4.sal) osv osv. Kaffe og stærk mad spiser jeg hver dag (elsker chili) og samtidig får slappet af, set serier, bagt julekager og jeg lavet de sidste juleindkøb – hurra for netshopping, men postkontoret er et mareridt disse dage…Hanni kommenterede på instagram, at hun mistænkte at graviditet var en form for ADHD – jep.. jeg har masser af tid, som jeg glæder mig til at dele med en lille snut.

Kom nu babyboy!!

Og er lidt sent ude med vinderen af Caudalie konkurrencen. Dejligt at så mange er vilde med mærket – det ER fantastisk, så glæd dig og kæmpe tillykke til Malene som er den heldige vinder!! Du har fået en mail fra mig 🙂

Dress/Kjole fra Asos.com

English:

Today is my due date and there’s no signs of babyboy yet. I can feel his pressure and that he’s on his way, so hopefully I’ll see his cute little babyface before the 24th.

I’m superbusy these days getting ready for Christmas, wrapping presents, running to the postoffice to pick up my online shopping, baking cakes, drinking coffee with friends, going for long walks, watching series on the sofa and relaxing. Everything is ready and settled for the baby, so he can come any day now.

Leave a Reply