The Beauty Editors: My Favorite Selftanner

Her kommer en lille sommerserie til jer. Jeg har spurgt de fire største skønhedsredaktører i Danmark, fra ELLE, Costume, Cover og Eurowoman om en hel række af deres tip og favoritprodukter. Det er blevet til mange svar som jeg vil dele op i en lille serie, fordelt her hen over resten af sommeren.
Dette er ekspert damer som har prøvet ALT og som ved en hel del, om hvilke produkter, der er ved at kigge nærmere på.

Jeg starter i dag med hvilken selvbruner de sværger til. Den danske sommer har ikke været den bedste indtil videre, så måske har du også overvejet at gå til indkøb af en selvbruner.

image

Anne Pedersen, Skønhedsredaktør ELLE:
“Jeg er glad for James Read Instant Bronzing Spray. Foretrækker spray, da der er mindre chance for at jeg klokker I den.”

anne-mønsted-costuem-youblush

Anne Mønsted, Skønhedsredaktør Costume:
“Det er umuligt for mig, at få brune ben, så jeg er dybt afhængig af en selvbruner om sommeren, hvis jeg skal være mine shorts bekendt. Er vild med moussen fra St. Tropez, som påføres nemt med en handske, så farven lægger sig jævnt.”

liv-winther-youblush

Liv Winther, Skønhedsredaktør Cover:
“Jeg er faktisk stor tilhænger af selvbrunere. Særligt dem der bygges gradvist op. St. Tropez’s Gradual Tan, Vita Liberata’s og La Mer’s ville jeg købe igen og igen. Til ansigtet er jeg glad for Dior’s i gele form og den nye Aqua-gelee fra Biotherm.”

bea-fagerholt-youblush

Bea Fagerholt, Skønhedsredaktør Eurowoman:
”Garniers Natural Bronzer Tanning Spray til ansigtet svigtet aldrig og efterlader en naturlig kulør. Fordi det er en spray slipper du for mærker på hænder og ikke mindst i ansigtet. Jeg gør mig ikke så meget i selvbrunere til kroppen, men kan anbefale en spraytan hos Beauty Avenue, hvor de bruger Vita Liberata.”

One Response to “The Beauty Editors: My Favorite Selftanner”

  1. tina nymann

    Selftanning is a must and I love the one from Jurlique, which is so perfect for my tan:-)

    Reply

Leave a Reply