The City håret

the city

the city2

olivia-palermo

frisyren

Ihh, jeg har lige set 7 afsnit af The City på Mtv’s hjemmeside. Jeg var slet ikke klar over at de nye afsnit lå ude, og jeg har ikke set serien siden jeg boede i NY. Jeg blev nostaligisk her på årets første hverdag, men også inspireret! Jeg syntes serien giver mig et spark i røven til at gøre mere ud af mit hår!! Amerikanske piger gør virkelig meget ud af sit hår – hvilket også er rigtigt meget af en persons identitet. (det er en af de allere første tingene en person lægger mærke til ved en)

“The City Frisuren” er blevet et femomæn – lækre slanke krøller, med små klips på én eller begge sider af hovedet. Hmm, tror jeg skal sætte mit hår lidt andeledes i morgen. Sweet dreams

**************************

Billeder fra google og Julia.

Leave a Reply