The Key Makeup Tips for Red Carpet

2048x1500

Min weekend har været fyldt med familie.. faktisk min halve uge.. og det er ikke så tit det sker, siden de fleste af dem, bor i Norge. Min bror var på besøg fra onsdag til fredag, og så kom mine forældre, som stadig her her. ELSKER når de kommer på besøg og især fordi min søn Sølve for alvor har sluppet taget fra borde, kommoder, døre og stole og startet at gå helt selv denne weekend. Og nu går han for alvor alene. Så fint og så stolt.

I nat er det den store Oscars uddeling og jeg skal helt sikkert følge med på det The Red Carpet. Lægger ud billeder i morgen af de flotteste makeup og hårlooks. Indtil da må I have en dejlig søndag aften!

Jeg har samlet sammen lidt af de bedst tip for red carpet – kan med fordel også kigges på, hvis man fx skal til bryllup. Til alle makeupper der skal holde længe og som også skal se godt ud på billeder.

Avoid Swollen Eyes
*For at dæmpe hævelser rundt om øjnene, pres en kold t-ske let omkring hævelsen. Lægger du skeen i frysere, bør du holde en kleenex i mellem skeen og huden. Skift evt med at skylle ansigtet med koldt og varmt vand, for at sætte blodcirkulationen i gang.

PREP and PRIME
*Husk en primer EFTER din fugtighedscremen og INDEN din foundation. En primer hjælper din foundation til at ligge sig pænere, udjævner huden, linjer og porer.

GOLDEN GIRL
*Solpudder kan hjælpe din glød godt på vej, men brug den med omhu og forsigtighed. Gå efter nuancer i brun/rosa nuancer og undgå de orange. Læg bronzerern i DAGSLYS, det er absolut ikke her du skal tænke at det jo vil være dæmpet belysning og godt med lidt ekstra farve. Flash fra kamera vil afsløre dette og du vil ikke blive glad for resultatet.

YOUTHFUL GLOW
Selv om du har lidt solpudder på kinderne, kan det også være superflot med lidt farve på selve æblet af kinden – dvs det området der popper frem, når du smiler. Jeg vælger personligt altid en cremeblush, da jeg syntes det giver mest glød og ser mest levende ud, men foretrækker du pudder, kan det også være superflot. Vælg en ferskenfarvet nuance, hvis dine farver er varme eller en rosatonet, hvis du er lys og kold i hudtonen.

HIGHLIGHT THE RIGHT PLACES
At kommer en form for shine eller shimmer på kindben og i øjenkrogen kan give dit ansigt en fantastisk glød. Det kan være creme eller pudder, det vigtigste er blot at du toner farven godt ud. Påfør resten af det du har på børsten/penslen eller fingrene, let hen over næsebenet, brynbenet og over læberne. Du kan se hvordan jeg gør dette, i denne video.

CURL YOUR LASHES
Buk dine vipper. Det gør virkelig en kæmpe forskel, når du kommer mascara på. Buk dem helt inde ved vipperoden, midt på og næsten helt ude ved spidsen, for at få en jævn, flot bue.

GO WATERPROOF
Vandfast makeup er ikke kun for stranden. Vælg vandfast kohl og mascara til den store fest, så er du sikker på at makeuppen sidder, selv om du skulle fælde en tåre.

*

One Response to “The Key Makeup Tips for Red Carpet”

  1. Kirsten V

    Den øjen makeup må du gerne give mig opskriften på, tak. 🙂

    Reply

Leave a Reply