The Kim Kardashian Effect

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg elsker Keeping Up With The Kardashians, MEN en effekt jeg ikke er så vild med, er hvordan Kim og resten af pigerne har delt ud af alle deres GLAM hemmeligheder som mange bare æder råt. Dette er typisk makeup for photoshoots, den røde løber, lange dage med interviews og TV optrædener. Der findes uendelige mange videoer online og på Youtube hvor dette “dukke” look er blevet normaliseret og det virker helt “normal” at bruge 40 produkter når man lægger makeup.

En anden ting, der er frustrerende, er alle dem der lægger tutorials op på internettet og giver tip, der er helt hen i vejret. Kendte bloggere, youtubere med tusindvis af hits og likes, der har stor indflydelse, som guider (i mine øjne) i helt forkerte retninger.

Det var ikke ment som et surt opstød herfra. Jeg elsker KUWTK, jeg elsker Youtube og mange ad de dygtige talenter der laver makeup, men brug fornuften og alt med måde.

Less is still more.

Dejlig lørdag der ude !

2 Responses to “The Kim Kardashian Effect”

 1. Helle Rick

  Jeg er SÅ enig med dig. Det har taget totalt overhånd med al den ‘facade’ kvinder bruger i dag.
  Mange unge kvinder ligner virkelig, som du skriver ‘DUKKER’ i ansigtet. Der er slet ikke pænt.
  Unge kvinder der i sig selv har super flot hud, burde slet ikke ty til alt det makeup de bruger.
  Øv for det, og hurra for det naturlige 😉
  God weekend

  Reply
 2. Christiane

  Jeg er også totalt enig. Når kvinder er SÅ sminkede, ser man kun sminken og ikke det ellers så smukke ansigt bag al sminken. Ærgerligt, at sminke al sin skønhed væk. Jeg fatter det ikke.
  Det er netop fordi, du har den tilgang til make up, jeg elsker din blog.

  Reply

Leave a Reply