The Name Of The Game…

Lige nu skulle du egentlig ha læst et indlæg om hvilke skønhedsprodukter jeg tager med, når jeg flyver. Jeg skulle nemlig ha været på vej over atlanteren lige nu, på vej til New York Fashion Week. Men i går, skete der noget som gjorde at jeg tog en (ret hård) beslutning baseret på mavefølelsen og droppet hele turen.

Man er virkelig sårbar og lille, når man er freelancer og sin egen chef. Man skal hele tiden vende og tage de rigtige beslutninger og selv om jeg ELSKER mit job 90% af tiden, kan det til tider også være mega ensomt og man kan føle sig som den mindste lille usikre fugl.

Jeg fik nemlig en mail i går aftes om at sponsoren på de shows jeg skulle over og lave, havde valgt at stille med flere makeup artister end forventet – det vil sige de måtte kutte i freelancere og det vil sige mig. AV!!
Jeg vidste hele tiden at der var en chance for at dette kunne ske, man jeg håbet selvfølgelig på et andet udfald og krydset fingre til sidste minut. Og selv om alt var booket, flybilletten købt og kufferten pakket (og downsizet) har jeg simpelthen bare været på hold, indtil al praktik (og politik) er bekræftet fra New Yorks side.

Vildt ikke?

Så jeg tog nogle dybe indåndinger, mærket godt efter i maven og tog en voksen og lidt hård beslutning i går aftes, om at droppe New York denne sæson. Hårdt, men det føles nu rigtigt alligevel.

NU vil jeg krydse alle fingre og tæer for at jeg får en anden mulighed inden længe… Der er flere fantastiske muligheder ude i horisonten, dem holder jeg bare for mig selv lidt endnu…

Dejlig lørdag derude!

Makeup credits:
Skin: Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream // bareMinerals
Corrector // Bobbi Brown
Lumi Magique Concealer // L’Oréal Paris

Shade And Illuminate // Tom Ford
Eyes: Eye Polish, Seduce and Magnetic // RMS Beauty
Feline Mascara // L’Oréal Paris
Lips: Color Riche, Velvet Rose // L’Oréal Paris
Knit: &Other Stories

7 Responses to “The Name Of The Game…”

 1. Tina Nymann

  Ej, øv, at du ikke kommer afsted alligevel, men når en dør lukkes, åbnes en ny?Som du selv nævner….

  Reply
 2. Marie-Louise Jønsson

  Hej Sara jeg synes det er fantastisk med sådanne (svære) beslutninger. Godt gået. Vil du ikke godt skrive og fortælle hvad du har på af makeup på billedet. ALT inklusiv hud og øjne ? ml

  Reply
 3. Annemette

  Stærkt at kende sig selv så godt at du tør sige fra! Fantastisk flot?
  Jeg vil også utrolig gerne vide hvilke produkter du har brugt på dette billede – du stråler!!

  God søndag ?

  Reply
  • Sara

   Tusinde tak Annemette!
   Jeg opdaterer indlægget med makeup credits om lidt 🙂 KH Sara

   Reply
 4. Helle

  Hej Sara 🙂

  Jeg følger din blog og har efterhånden gjort det i rigtig mange år nu – det er altid her jeg tjekker hvis jeg skal finde mig en ny mascara eller lignende – for hvis du har anbefalet en, så køber jeg den uden tøven 😀

  En ting jeg dog savner, er omkring hvilken rækkefølge man skal gøre tingene og her tænker jeg primært på huden.
  Jeg ved godt hvilke produkter der gør huden flot osv- men i hvilken rækkefølge skal de ligges på??
  For eksempel bruger jeg selv concealer til de mørke rander under øjnene, en mineral foundation (kompakt pudder fra Nilens jord) på huden og til tider en foundation (cremet) hvis huden driller – men i hvilken rækkefølge skal det ligges for at det bliver bedst?
  Jeg vil også gerne til at lege lidt med highlighter og blush, men jeg ved simpelthen ikke hvornår i rækkefølgen de skal på, og det afholder mig lidt fra at begynde.

  Håber på et svar, men forstår også godt hvis du ikke har tid til så konkrete spørgsmål 🙂

  God dag, Kh Helle

  Reply
  • Sara

   Kære Helle,
   Tusinde tak for ros og for at du stadig følger med efter så mange år! Det var dagens kompliment! tusinde tak!
   og tak for tip om et nyt indlæg – om makeuppens rækkefølge – det kommer snrt! kh sara

   Reply

Leave a Reply