The Rich Girl Look

Denne måned har jeg udtalt mig om “The rich girl” look i Costume, sammen med modeekspert og stylist Kim Grenaa. Den groomede og velplejede tendens er opstået som et modspil til både rock n roll/bed head/tørshampoo tendensen vi har set i et stykke tid, men også til “Normcore” tendensen, hvor man skal se helt underspillet og normal ud, så man nærmest blender ind i mændgen.

The Rich Girl Look handler overhovedet ikke om at være rig eller bære en designertaske, men om at se ud som om, du plejer og er god ved dig selv. Du skal udstråle sundhed igennem hår og makeup – dit hår skal plejes med olie og hårkure, være blankt og gerne løst krøllet. Din hud skal udstråle du spiser gulerødder og får de gode olier, ha en dugfrisk glød og rødmende kinder.

Lyder det for uoverskueligt? Så er det heldigvis altid mere end kun én tendens der gælder. Jeg må sige, jeg stadig har en forkærlighed min tørshampoo, selv om jeg sikkert godt kunne være lidt sødere ved mit hår….

🙂

Leave a Reply