Things You Should Know Before You Wax, Down There

Sommeren er tiden hvor mange vælger at få en voksbehandling. Måske bare ben, lår, arme eller måske bikinilinjen. Jeg har personligt ikke prøvet voks overhovedet (ret vildt efter så mange år hvor jeg nærmest har testet det HELE) – men den er god nok, jeg foretrækker skraber og hårfjerningscreme. Måske jeg også skulle tage springet. Bikinilinjen specielt, virker for mig lidt grænseoverskridende – men her er et par fifs, som måske skulle få os alle, til at booke en aftale inden sommerferien starter.

Skærmbillede 2016-06-12 kl. 16.34.50

Hvis du har booket tid efter arbejde, har du måske ikke tid til at tage hjem i bag inden, og hvad gør man så, når man ikke føler sig tip top fresh efter en lang dag på kontoret? De fleste steder der tilbyder bikinivoksning, har opfriskende vådservietter til intimområdet. Hvis du er i tvivl, tag dine egne med eller ring salonen i forvejen.

Intimservietter 15 stk fra Vivag, 28 kr.

*

Skærmbillede 2016-06-12 kl. 17.24.35

Hårlængden inden en voksbehandling skal være 0,5-1 cm, så du skal lade skraberen være et par uger, inden din voksbehandling.

Venus Snap (rejsestørrelse), 150 kr.

*

Skærmbillede 2016-06-12 kl. 17.40.51

Det er ingen behagelig fornøjelse at blive vokset, og du skal forvente at området bliver lidt rødt og irriteret efter behandlingen. Så en hot date, er måske ikke oplagt at have i kalenderen, samme aften som voksningen. Skal du på ferie, bør du vokses et par dage inden. Det tager omkring 24 timer inden porerne lukker fuldstændigt.

Shave Cream Lavender Jasmin fra EOS, 80 kr.

*

Skærmbillede 2016-06-12 kl. 17.29.07

Din voksbehandler ved sikkert en masse om forskellige stiler, men det kan være en ide, at have tænkt det igennem inden. Skal du have “landingsstriben” (helt small stribe i midten), den lille trekant eller noget helt tredje. Du bestemmer i behandlingsrummet.

Trusser fra Topshop, ca. 40 kr.

*

Skærmbillede 2016-06-12 kl. 17.13.49

For at undgå indgroede hår, er det vigtigt at du exfolierer huden forsigtigt ind i mellem dine voksaftaler, og giver huden masser af beroligende pleje.

After Hair Removal Body Gel fra Guinot, 220 kr.

*

Skærmbillede 2016-06-12 kl. 17.31.04

Er behandlingen meget smertefuld for dig, kan to panodiler være dejligt at have i tasken.

Panodil Zapp, 17 kr. for 10 stk.

TIP: Første gang er vidst altid værst, så bliver det nemmere og nemmere. Du bør vokses hver 4-6 uge.

One Response to “Things You Should Know Before You Wax, Down There”

 1. Matilde

  Hej Sara

  Kan du så ikke lave et indlæg, hvor du giver fif til brug af skraber og hårfjerningscreme? Hvor bruger du sidstnævnte henne, og er der noget, man skal være opmærksom på?

  På forhånd tak,

  Matilde

  Reply

Leave a Reply