Tip for Best Nailpolish Results

Nu er jeg måske ikke den bedste til at følge egne råd, i hvert fald ikke når det kommer til neglelak – men her har jeg altså verdens bedste undskyldning for at resultatet ikke altid bliver perfekt (eller manglen på neglelak i det hele taget) – en dreng på 1,5 år…
MEN skulle du stå og mangle et par tip, kommer de her;

For at få det bedste og mest langtidsholdbare resultat af din neglelak, skal du gøre som følger:

*

Sæt af 30 minutter. Der findes ikke gode quick tips til neglelak, hvis du skal få et smukt og langtidsholdbart resultat.

*

Sid indenfor. Det er fristende at sidde ud i solen, men varme og neglelak er en dårlig kombination og den vil ikke hærde ordentlig.

*

Påfør altid lak i tre lange strøg om muligt. Et på midten af neglen og et på hver side. Så undgår du det bliver klattet.

*

Start med underlak. Yep – det kan virke unødvendigt, men lakken holder og sidder bare SÅ meget bedre på neglen, samt du beskytter neglene mod at blive gule. (sker i sær ved brug af rød/koral lakker)

*

Læg to lag med din neglelak. Det første lag skal være supertyndt, så her du skal ikke have meget lak på penslen. Et tyndt lag tørrer hurtigere –  får du for tykt lag på til at starte med, vil lakken ikke tørre og bliver gummiagtig og få ridser. Tro mig, når du lægger lag nummer to, vil lakken blive helt perfekt og ligne den rigtige farve.

*

Afslut med overlak. Yes – du både beskytter neglene, men får også den smukkeste glans frem. Min favorit er her.

*

Du kan sagtens lægge neglelak lagene på neglene uden at første lag er helt tørt. Lægger du tynde lag lak, kan du nøjes med at lade lakken tørre 10 minutter helt til sidst. Og her sidder du stille – uden at bruge hænderne til noget. Ellers går det galt 🙂

4 Responses to “Tip for Best Nailpolish Results”

  1. Ronja

    Ih, fantastisk! Så skal der lakkes. Tak!

    Reply
  2. Louise P

    Gode tricks, som jeg selv prøver at følge, når der lægges neglelak!

    Reply

Leave a Reply