Tip For Wearing Fake Lashes

Skærmbillede 2015-12-11 kl. 11.33.02 Skærmbillede 2015-12-11 kl. 11.33.15

Vippesæt fra Eyelure med 3 vipper i hvert sæt. New York. Paris eller London. 120 kr. pr sæt.

Mange har et lidt ambivalent forhold til falske vipper. Det er flot med lidt ekstra volumen og wow effekt til fest, men på den anden side, vil de fleste at det stadig skal se naturligt ud.

Mine bedste tip:

Du kan som regel altid teste de flaske vipper i butikken, inden du køber. Ellers spørg ekspedienten til råds.

*

Der er en lille smule klister på vipperne, så de sidder fast i æsken – dette klistrer også let til dit øje, så du kan se om vippen klæder dig.

*

Hvis vippen er for lang, klip den til, så den passer dit øje – og klip altid fra delen der er ind mod øje.

*

Du kan altid klippe din falske vippe op i 3 dele, hvis du syntes det er svært at påføre hele vippen i en omgang.

*

Start altid med at bukke dine egne vipper og påfør mascara. Du kan også med fordel ligge en tynd, tynd eyeliner langs øjet, som blot kommer til at “forsvinde” når vippen lægges på. Dette kan hjælpe dig med at skjule “huller” mellem dine egne vipper og den falske vippe, hvis du ikke formår at fæstne din falske vippe helt ind til din egen vipperod.

*

I mens mascaraen tørrer, påfører du et tyndt lag lip på stippen af din falske vippe og lader den tørre ca 30 sekunder.

*

Brug en pincet og kig ned med øjet, mens du sætter vippen på. Start kant i kant med dine egne vipper yderst, og læg vippen langs vipperoden langsomt ind mod øjenkrogen (mens du stadig kigger ned. Ikke luk øjet, for så strammer du musklen og vippen kommer til at sidde for stramt)

*

Brug evt skaftet på en makeuppensel eller vatpind til at skubbe vippen helt ind mod vipperoden. Og blik forsigtigt med øjnene, så ingenting kommer til at stramme.

*

Samle evt dine egne vipper og de falske vipper med lidt mascara. Dette er ikke altid nødvendigt. Personligt bruger jeg mest dette, hvis mine falske vipper er meget naturlige og tynde, eller når jeg bruger enkle, punktvipper.

Leave a Reply