Træningsblog

Udklip

Nyt afsnit sjovt læsning på eurowoman.dk

Mht til bikini reklamen jeg postet i går, er jeg enig med mange af jer. Pigerne er tynde, men som sandt er, ikke de tyndeste af de store modeller. Man kan fx tydelig se at Karolina Kurnikova (den blonde) ikke har fået sine “love-handels” retoucheret, hvis man kan kalde dem det.. Dog vil jeg også sige at det Dove gjorde var rigtig rigtig godt! jeg tror bare ikke det ville fungere som en standard… Der er gjort tusindevis med undersøgelser med covere af magasiner, og dem med en lækker model pige, sælger bare bedre end dem der forsøger sig med normale og mere fyldigere kvinder på forsiden. En tankevækker? måske.. men så har vi også nogle vi kan drømme os væk til, og motivere vores træning, på den sunde måde! 🙂

NU skal jeg til Hot Yoga! Så dejligt!

Leave a Reply