Tromborg’s aromatherapy showergel

Skærmbillede 2013-12-08 kl. 12.51.15

December kan været en stressende måned for alle… og jeg får hele tiden at vide, jeg skal slappe af så meget jeg kan.. Yes, yes.. jeg får til modnende akupunktur hos en privat jordmoder, der fortalte mig at jeg burde tage et bad før sengetid, fordi det virket beroligende og var godt for nattesøvnen.

Jeg var så heldig at finde disse to showergels fra Tromborg i mine gemmere. Aromatherapy Stimulating Ginger til brug om morgenen for en opfriskende effekt og Relaxing Lavendel til aftenbadet. SÅ lækre og en oplagt julegave idé til en du holder af.

English:

I try to relax as much as I can before the baby comes and my midwife told me to take a relaxing bath every evening to sleep better. Then I remembered I just got these two aromatherapy showergels from the Danish skincare brand Tromborg, and now I use the Stimulating Ginger in the morning and the Relaxing Lavender at night. I love them – such a great Christmas present as well.

Leave a Reply