Tyk om maven og ikke altid helt på toppen

Totalt yndlings graviditetskjole jeg har købt i to farver fra Monki. Masser af stretch og ingenting der strammer. Det bliver stilen denne gangen, ingen skinny jeans, men lange ribkjoler! Tak for tip om kjolen til denne damen, som har en fantastisk graviditets stil!

skaermbillede-2016-09-18-kl-15-17-50

Dem der følger mig på instagram, har måske set at jeg i fredag postede et billede, hvor jeg tydelig er blevet lidt tykkere omkring maven. Jeg er i uge 18 med mit barn nummer to og er sat til at føde tidligt forår 2017 – jep – LIGE oveni flytningen til vores nye hus.

Jeg glæder mig vildt meget til at blive mor igen og har altid ønsket mig to børn, og at Sølve skal have et søskende. Selv er jeg vokset op med 3 brødre, som er en stor og betydningsfuld del af mit liv, så det håber jeg, at jeg kan give Sølve også.

Men alt er ikke så rosenrødt som det tit ser ud på instagram. De sidste par måneder har været ret hårde, både med graviditeten, manglende jobs, motivation og bekymringer. Læs videre, hvis I har lyst til at høre lidt mere. Det bliver vidst et lidt mere personlig indlæg af slagsen.

Selv om jeg allerede har været igennem en graviditet og kender proceduren, er det langt fra en nem graviditet denne gangen. Maven er selvfølgelig poppet frem noget hurtigere end sidst, hormonerne bobler (over) i kroppen, tålmodigheden bliver sat på prøve dagligt, min vejrtrækning er tung som en elefants og jeg har et barn, som kræver sit i den dejlige trodsalder af 2.5 år.
Dvs jeg yderst sjældent får bare to minutter for mig selv, og på de tidspunkter man i første graviditet lå på sofaen og slappede af med en bog eller dyrkede yoga om morgenen, er nu skiftet ud med lego, fangeleg, bleskift, “få ungen som nægter” i tøj, madpakke smøring osv. Alt sammen også noget jeg elsker på mange måder, men jeg føler mig tit lidt magtesløs og udmattet. Jeg prøver at være tålmodig, men det er ligesom om jeg hele tiden bliver sat på prøve af min elskede “lille mand”, som selvfølgelig ikke forstår noget af hvad der foregår inde i mammas krop. Det ender tit i tårer og frustration for min del og en 2 og et halvt årig som får sin vilje. Phu ha.

En anden ting, der også fylder, er at vi flytter ind i nyt hus omkring min termin. Det kan desværre ikke være anderledes, da dem der ejer huset nu, først skal flytte ind i noget andet, der først skal bygges færdigt. Det er ikke de store renoveringsprojekter vi skal i gang med inden indflytning, MEN parret har desværre røget indenfor i huset, så det HELE skal vaskes ned, savsmuldstapet skal dampes og alt skal males. Vægge, loft, karme, dører, både på 1 og 2 sal. Og så skal der laves en åbning mellom køkken og stue, samt genopsættes en væg på første sal, der skal blive Sølves værelse og laves garderobeskabe i skråvægge. Forhåbentlig har vi råd til at hyre malere og lidt håndværkere, som kan hjælpe os med de store ting og vi har lige præcis 1 måned fra vi overtager huset til vi skal flytte ind, til at blive færdige med renoveringen.
Jeg kan jo “desværre” ikke lave så meget, i og med jeg er max højgravid på det tidspunkt, men det kan også være frustrerende og uanset hvor meget jeg prøver at planlægge mig ud af det, VED JEG, det kommer til at være vildt meget rod ved indflytning. Rod kan være stressende, især hvis man sidder med en lille baby, der skal lære at amme og lære verden at kende. Dette ved jeg af erfaring fra sidst graviditet, hvor jeg bare troede jeg kunne gå på vandet efter fødslen og fejre jul med min norske familie i et lejet sommerhus, 4 dage efter fødsel. Not so much! ha ha ha…

En sidste ting, er at jeg nu er selvstændig. Sidste år, omtændt på dette tidspunkt, skrev jeg et lidt personlig indlæg, om hvordan det er at være selvstændig, med de op- og nedture der også følger med. Læs det her, hvis I lyster.
Men nu hvor jeg er gravid og selvstændig, vil det også sige jeg skal forholde mig til helt andre regler end sidste gang, hvor jeg dengang var ansat på Eurowoman, som betalte min barsel. Jeg kan huske, jeg flere gange tænkte over hvor privilegerede vi er i Danmark, som har et system som betaler os for at få børn og jeg kan tydelig huske jeg virkelig var taknemlig for tiden under min barsel og  den “time out” jeg fik fra arbejdslivet, i helt rolig omgivelser, hvor jeg kun havde min barn at koncentrere mig om og ingen økonomiske bekymringer…  Sådan bliver det ikke denne gangen…

Som selvstændig har man ret på barselsdagpenge, men så skal man lukke sit firma fuldstændigt – og hvem kan/vil det? et firma man har knoklet for i årevis, hvor kunderne ikke ligefrem er loyale og nemt kan spring videre hvis prisen ikke er rigtig eller man er utilgængelig. Det bliver ikke en løsning for mig. Jeg kommer derfor til at være på deltidsbarsel sammen med min mand som også er selvstændig, noget der gør, at jeg ikke behøver at lukke mit firma. Jeg kommer til at kunne arbejde 2 dage om ugen (hvis det passer sådan med min baby og mig) og her bliver det primært min blog og samarbejder heromkring jeg kommer til at fokusere på. Arbejde jeg for det meste kan gøre hjemmefra. Løsningen er den bedste for mig og så man så bare håbe, man får et barn der ikke har kolik eller aldrig vil sove.. (7-9-13)

Dette blev lidt en mere personlig post fra mig, men det var egentlig bare for dem af jer, der har lyst til at følge den lidt mere personlige side af mig. Alt er slet ikke en dans på roser. Jeg har nok sjældent tudet så meget som de sidste par måneder og selv om jeg ved det er hormonerne der driller, er det samtidig mange bekymringer at skulle takle, samtidig som jeg skal finde motivation og inspiration til at udføre mit arbejde – både med bloggen og med mine makeupjobs. Heldigvis ser det ud som om det begynder at løsne med bookningerne af makeupjobs, efter en meget stille sommer og august. Ingen bookninger betynder nemlig ingen penge og selv om man altid har en buffer som selvstændig, er det hele meget sjovere, når det kommer penge og spænende jobs ind, end når det føles som om der er hul i pengepungen.

NÅ! Det var søndagens personlige indlæg herfra. Jeg tænkte faktisk jeg ville skrive et lidt mere personlig indlæg hver søndag fremover, hvis det er noget I gider læse?  Det er sådan en dejlig dag, hvor der er tid til lidt eftertanke og jeg skal nok love det ikke bliver en klagesang fra mig hver gang.

Dvs der kommer lidt hus og interiør fremover, lidt personlige indlæg, måske lidt baby (?) MEN selvfølgelig primært en MASSE skønhed, hår og makeup. Og glæd jer til flere videoer. De er ved at blive redigeret i en ny spænende stil, jeg håber I vil kunne lide.

Skriv en kommentar. Jeg elsker at høre fra jer!

Hej hej fra mommy

73 Responses to “Tyk om maven og ikke altid helt på toppen”

 1. Thilde

  Held og lykke med det hele. Alting plejer altid at løse sig i den sidste ende 🙂

  Reply
 2. Nanna L

  Du virker simpelthen til at være det fineste menneske, Sara, så selvfølgelig skal det hele nok løse sig på en eller anden måde! Anede slet ikke, det var så besværligt med barsel som selvstændig, det virker da helt forrykt. Men godt, at bloggen i vid udstrækning kan klares fra sofaen 🙂 Glæder mig til mere personlige indlæg – det er altid skønt at lære bloggeren bag bedre at kende. God vind herfra!

  Reply
  • Sara

   Ejj Nanna, nu tuder jeg næsten igen! ha ha… Tusinde tak for de fine ord – det var da fantastisk dejligt at læse. Som selvstændig kvinde i Danmark, skal man selv spare op til sin barsel – men det er jo lidt svært, når man også skal spare op til både pension, ferie, sygepenge, bufferperioder uden jobs etc etc. Det er selvfølgelig nemt at være efterklog, men med hånden på hjertet, tror jeg de færreste selvstændige kvinder, har sparet op til en barsel. Så løsningen er barsel på dagpenge (det er dyrt), business barsel eller at have en rig mand…. ha ha ha..
   håber jeg klarer business barsel! og tak for motiverende ord! de hjælper langt hen ad vejen! KH Sara

   Reply
 3. Sofie R

  Stort tillykke med den glædelige nyhed 🙂 selvom det er hårdere her med nummer 2 og alle de ydre omstændigheder, håber jeg at du også ofte finder glæde i det lille voksende mirakel i din mave <3 knus herfra. Jeg glæder mig til at følge med i det hele!

  Reply
  • Sara

   HEj Sofie R, Åhhhh det håber jeg da også! og du kan tro jeg også synger for den lille inde i maven og glæder mig – det hele er ikke bare elendighed! heldigvis! Glæder mig til at dele lidt mere positive sider af graviditeten også – forhåbentligt inden længe 🙂 KH Sara

   Reply
 4. Stine

  Stort tillykke med graviditeten:) Har selv født for 4 mdr siden, og kan genkende mange af dine følelser. Vi renoverede hus mens jeg var gravid og selvom alle var søde til at hjælpe var det enorm fustrerende ikke selv at kunne være. Men det hele blev så fint alligevel.
  Jeg ser frem til flere personlige indlæg:)

  Reply
  • Sara

   Hej Stine, Det lyder simpelthen bare godt! Dejlige opmuntrende ord – og hvor sejt at I klarede renovering og baby! Tak for din kommentar! KH Sara

   Reply
 5. Tina

  Hej Sara,
  Tillykke med maven, og held og lykke med det hele. Tak for et rigtig fint og personligt indlæg. 🙂
  Mht fremtidige indlæg kunne jeg godt tænke mig at du skrev lidt om dine tanker omkring allergi-venlig makeup. Også gerne internationale brands, da jeg selv bor i USA.
  Fortsat god søndag ;-).

  Reply
  • Sara

   Hej Tina,
   Hvor dejligt at høre, du følger med helt over fra USA! Tak for det! Jeg vil helt klart lave et indlæg om allergivenlig makeup inden længe! Tak for din kommentar! KH Sara

   Reply
 6. Sophie

  Tillykke med den smukke mave! Det er jo svært at få det hele til at fungere en gang imellem, og alle kan vel få brug for lidt luft. Jeg synes det er fedt at høre denne side af dit liv også ☺️
  Og jeg vil bare lige sige: det er røv hårdt at flytte når man har børn, men det ER det hele værd!

  Reply
  • Sara

   Hej Sophie, Tak for din fine kommentar! Glæder mig til at opleve det hele, OGSÅ flytningen.. men nok mest af alt, til at sidde i min have næste forår og være HELT på plads med to (glade) børn 😉 ha ha.. KH Sara

   Reply
 7. HeleneR

  Stort tillykke med graviditeten og det nye hus 🙂 synes det er dejligt at høre lidt mere om personen bag youblush både ups and downs 😉

  Reply
 8. Malene P

  Kæmpe stort tillykke med graviditeten 🙂 Arthur er nu 7 mdr og Elliot 3 år og 4 mdr og kan så meget nikke genkende til det du skriver med at være gravid med barn nr. 2.. Både graviditet og barsel er noget fuldkommet andet end ved første barn 😉 Det gode er, at man hviler mere i rollen som mor (jeg gør i hvert fald) og det gør mange ting nemmere.. Så er der andre ting man skal kæmpe lidt mere med, når der er 2 børn med to forskellige behov 🙂
  Jeg er så meget fan af dine personlige indlæg, så kom med dem 🙂
  Kh Malene

  Reply
  • Sara

   Hej Malene! TAk for din kommentar og jeg tror så meget du har ret – man ved lidt mere, om hvad man går ind til anden gang og har måske også lidt mere rutine på tingene. Men ja, ingen børn er ens, som du siger.. den må vi tage som det kommer 🙂 KH Sara

   Reply
 9. Christin

  Stort TILKYKKE! Sjovt – vi “fulgtes” ved 1. barn og nu også ved 2. barn. Og du har ret; det er så meget hårdere at være gravid 2. gang. Hæng i – resultatet er jo fantastisk!

  Reply
  • Sara

   Ej hvor fedt Christin! Dejligt at høre du også er gravid – tillykke!!! Godt vi kan “støtte” os lidt til hinanden, os kvinder i mellem – det er jo noget unikt og fantastisk bare vi oplever. Både med ups and downs.. 🙂 Tak for at du stadig følger med! KH Sara

   Reply
 10. Hanne Trab

  Nej, deller, morgenhår og hævede øjne er ikke instagram-egnede. Men hvor er det befriende at høre om virkeligheden – selv hos én/dig med et såkaldt glamour job. Mere af det Sara! Vil høre og se virkelige og hele mennesker – især kvinder og os kvinder imellem.
  Jeg genkender selv mange af dine tanker og bekymringer. Flyttede sidste år fra Kbh til vesterhavet og påbegyndte et stort husprojektet/renovering. Flyttede med kæreste og vores tre årlige og fire årlige ind i gammelt hus fra 1920 og i dag et år efter er vi stadig igang. Dertil er der kommet en nummer tre (for tre uger siden – ikke planlagt) SÅ alt hvad du skriver om tid/ikke tid til sig selv, bekymringer, rod, tapetafrenser, tudeturer, no yoga, lækkert hår eller… I totally understand! Jeg troede for fem år siden, at jeg nok ikke skulle have børn, at mit liv var i Kbh for good og selvstændig var vejen for mig. Skal ik kunne sige om noget af det bliver -blot senere.
  Skriv og del – også de personlige noter Sara, det gør en forskel IRL❤️

  Reply
  • Sara

   Tusinde tak for din kommentar Hanne! Og dejligt I vil høre lidt om virkeligheden også.. lover også, at det ikke kun sker, når ting er svært! Hvor sejt I er flyttet til Vesterhavet – der bor min svigerfar også – dejligt sted og masser af frisk luft! Det kan man altså godt misunde en gang i mellem i København. Og tillykke med nummer 3 – det er sejt gået! Jeg er sikker på at du også kommer til at nå dine karrieremål – det er aldrig for sent!
   KH Sara

   Reply
 11. Kathrine

  Stort tillykke med jeres nr 2! <3 Hvor er det svært ikke at blive helt følelsesladet når man læser hvilke tanker du går med. Jeg hepper på dig!!
  Læser meget gerne med dine personlige indlæg – endelig bliv ved med dem.

  Reply
  • Sara

   Hej Kathrine, Tusinde tak! Nu skal I endelig ikke have ondt af mig – jeg skriver ikke det her, for at få medlidenhed – blot for at dele mine tanker – jeg er sikker på at jeg ikke er den eneste 🙂 KH sara

   Reply
 12. Kristine

  Rigtig god ide med flere personlige indlæg. Gerne om baby. Blev selv mor for 3 mdr siden. Og dermed drejer alt sig om baby for tiden.
  Kh Kristine

  Reply
  • Sara

   Hej Kristine, Tillykke med baby og titlen MOR! Det er stort og meget nyt! Vil dele lidt om baby også fremover 🙂 KH sara

   Reply
 13. Ninette

  Det er smadder dejligt at læse private indlæg fra dig – har jo fulgt dig længere end jeg kan huske tilbage så føler nærmest jeg “kender” dig. Øv hvor falder det ærgerligt sammen med termin og nyt hus – og det er bare så strengt med de barsels regler for jer selvstændige 🙁 tænker på dig og ønsker dig en dejlig aften… knus

  Reply
  • Sara

   Kære Ninette, Tak for din omtanke og fine kommentar! Og TAK for at du stadig følger med! Det varmer mit hjerte! KH Sara

   Reply
 14. Pernille Houg Larsen

  Stort tillykke Sara! Det ER møghårdt (er selv selvstændig), og I har også exceptionelt mange bolde i luften… Så længe man “får lov til” at tude, stresse ud og blive god igen, så går det hele. Det bliver ikke super sjovt på hele turen, men vi er skabt til det, og du vil klare det.
  Det er SÅ klædeligt med “ærlige” og personlige indslag ❤️

  Reply
  • Sara

   Kære Pernille, Tak for power ord – du har ret! Vi er sgu for seje os kvinder!!! yeah! Det hele skal nok gå! dejligt med positive ord med på vejen – er sikker på at de kommer til at hjælpe! KH Sara

   Reply
 15. Louise

  Jeg vil SÅ gerne læse flere personlige indlæg fra dig. Jeg har fulgt dig i mange år efterhånden☺️??

  Reply
  • Sara

   Hej Louise! Ejj, hvor dejligt du har fulgt med længe!! TAK for det! Flere personlige indlæg kommer – hver søndag fremover er tanken 🙂

   Reply
 16. Mathilde

  Stort, stort tillykke kære Sara!! Jeg håber tingene løser sig for jer og at du bliver ved med at se lyst på det hele ? Jeg glæder mig til at følge med på bloggen!

  Reply
  • Sara

   Tusinde tak Mathilde! Jeg krydser også fingre for at alt løsner og vender lidt om lidt 🙂 KH Sara

   Reply
 17. Amalie

  Rigtig meget held og lykke, vil se frem til at følge dig fortsat med lidt flere personlige indlæg, det vil være hyggeligt. En masse positive tanker din vej

  Reply
 18. Jeanette

  Jeg vil bare sige stort tillykke 🙂 Jeg synes du skal skrive lige de indlæg du har lyst til. Jeg læser altid med.

  Reply
 19. Louise

  Tillykke, hvor stort!! Kan så meget huske at graviditet nummer 2 var hård med en toddler på 2 år på sidelinien, pyh! Lige været igennem samme scenarie som dig, inkl. flytning med ny baby – det var megahårdt, men det hele værd! Især her når baby er 5 mdr og storebror er helt forelsket i hende, vil kramme og nusse åååhh, så giver det mening 🙂 Det skal nok løse sig altsammen for dig, tro på det!

  Reply
  • Sara

   Åhhhhhhhhhhhhhhhhhhh – det vil jeg glæde mig til! Det lyder helt vidunderligt!!! Fedt du klarede det hele inkl flytningen! Vi kan meget mere end vi tror, os kvinder! KH Sara

   Reply
 20. Mie Sørensen

  Jeg vil helt sikkert gerne læse flere personlige indlæg! Og held og lykke med alle de spændende nye ting, som jeres fremtid bringer!

  Reply
 21. Line Maria

  Dejligt – og modigt – med et personligt indlæg. Det klæder – også – din blog 🙂

  Reply
  • Sara

   Dejligt at høre Line! Jeg tænkte; nu giver jeg det en chance! Jeg er sikker på at flere er i samme båd som mig, eller kan nikke genkendende til en eller flere af de ting jeg går igennem. Uanset – er jeg glad for at I har lyst til at læse med! Tusinde tak for det! KH sara

   Reply
 22. Julie

  Stort tillykke med graviditeten. Og med det nye hus. Det hele lyder spændende, men ja også som mange store omvæltninger på en gang. Jeg har selv lige fået nummer to, og kam sagtens genkende mange af dine tanker og bekymringer. Og så kan jeg sandelig også genkende tiden med at være gravid og mama til en to-årig samtidig. Pyh det var lidt hårdt. Heldigvis er det det hele værd! Tillykke igen og god søndag aften til dig 🙂

  Reply
 23. Mine

  Tusind tak fordi du ville dele dine personlige tanker omkring det hele 🙂 Jeg elsker at læse personlige indlæg fra dig så det skal du endelig ikke holde dig fra 🙂

  Jeg håber det hele flasker sig for dig og din lille familie 🙂

  Reply
 24. Nanski

  Det gør kun bloggen endnu mere spændende og nuanceret at du får flere emner ind over – bare du holder fast i masser af beauty, for det gør du super godt!

  Reply
  • Sara

   Hej Namski! Tusinde tak – og selvfølgelig bliver det fremdeles primært en beautyblog! Ingen fare for andet! 🙂 KH

   Reply
 25. Tina

  Gratulerer så mye med ny graviditet:)
  Så kjekt å lese bloggen din. Ikke bekymre deg, alt har en tendens til å ordne seg til slutt. Gled deg over den nye babyen og huskjøpet, du er dyktig og hardtarbeidende så alt ordner seg er jeg sikker på.
  God klem fra Norge:)

  Reply
  • Sara

   Tusen takk Tina! Det er hyggelig jeg har litt lesere fra Norge også! Takk for kommentaren – den varmer! KH Sara

   Reply
 26. Didde

  Kære Sara.
  Hvor er det befriende at ‘filteret’ bliver taget væk, for virkeligheden er fandme ikke altid rosenrød – den er hård og med tårer og bekymringer, men med glimt af lykke. Tak fordi du deler din virkelighed❤️ #nofilter

  Noget helt andet, så skal jeg lige høre dig hvordan kjolen fra Monki er i størrelsen? Den er super fin?

  Reply
  • Sara

   Tusinde tak Didde! Vi har alle sammen brug for et virkelighets tjek i denne lidt uoverskuelige, filtrerede og redigerede online verden! 🙂 Dejligt det falder i smag. Og jo, kjolen fra Monki er faktisk lidt stor i det. Der var kæmpe kø nede i butikken og jeg stod med en L og en M i hånden, men endte med at ikke prøve og få for M. (syntes L bliver lidt stor i ærmegabet tit) Jeg er glad jeg tog min almindelig størrelse, da der er rigeligt med strech i og jeg kan allerede mærke den vil give sig ret let. KH Sara

   Reply
 27. Sofie

  Stort tillykke til dig og din familie, Sara! Jeg glæder mig til at følge med hvad end det handler om baby, bolig eller beauty 😉

  Reply
 28. Anna

  I love your blog and posts like this!! Although it’s quite hard to read in danish (i come from Finland),but it’s ok? Couldn’t be happier about the baby news? I also have two kids,4 & 1 years old. All the best for you and your family! You’re really an inspiration!

  Reply
  • Sara

   Dear Anna, Thank you so much for following, even though I can’t keep up writing in English as well. Thank you so much for your support – it means so much! I hope I can keep on to inspire and engage. .Best, Sara

   Reply
 29. Randi Helene

  Min kjære! Jeg forstår godt bekymringene dine, men det skal nok ordne seg. <3

  Reply
 30. Trine

  Synes det er fantastisk at kunne mærke hvem du også er…
  Elsker dit make-up univers og tager gladeligt gode råd og anbefalinger til mig❤️
  Kan følge din frygt for om det hele kan hænge sammen. Vældig ofte er det bare vores tanker der stikker af og opdigter skrækscenarier, men ikke desto mindre kan det være ret angstprovokerende…
  Som mor til 3 børn, hvor den yngste er 11 år, kan jeg se tilbage på en tid med glæder, sorger og til tider mange bekymringer… Nu er det som om at det hele gik som det skulle, selvom der var store bump på vejen. Jeg vil så gerne slå et slag sammen med dig for, at vi alle lever med udfordringer, uanset hvor perfekt familielivet ser ud udefra. Vi skal hjælpe hinanden til at blive stærke sammen ved at turde vise sårbarhed og ikke kun give et billede af det perfekte, for vi kommer sådan til at halse efter for at kunne leve op til vores egne forventninger, og dem vi tror andre har til os❤️
  Tak for et skønt indlæg, jeg blev kun mere vild med dig da jeg så din sårbarhed. Og sikke en lykke med endnu en baby smukke smukke Sara
  De bedste hilsner Trine

  Reply
  • Sara

   Kære Trine, Bliver helt rørt over at læse din kommentar! Tusinde tak for at du følger med i mine indlæg – uanset om de er følelsesladet eller ej. Jeg kunne ikke være mere enig med dig – jeg håber jeg kan engagere lidt på bloggen og få mere konktakt med jer alle sammen – om det handler om hverdagsproblemer eller en mascara der driller. TUsinde tak igen. KH sara

   Reply
 31. Funda

  Hvor ser du skøn ud! Tillykke med graviditeten! Og fantastisk du fandt kjolen! <3

  Reply
  • Sara

   Tusinde tak for inspiration Funda! Du har den fineste preggo stil! I see you <3 og held og lykke med at næsten være i mål med baby! Knus

   Reply
 32. Anna

  I love your blog Sara and posts like this!! Altough it’s quite hard to read in danish ( i come from Finland), but it’s ok? I couldn’t be happier about the baby news, congratulatoins!❤️ I have also two kids,born -12 and -14. They keep me busy, but are the best thing in life? All the best to you and your family! You are really an inspiration!?

  Reply
 33. Nelle Breinbjerg

  Jeg har aldrig kommenteret, men været en trofast læser i mange år. Selv er jeg en barslene speciale skrivende studerende (med nyt hus og intet job i sigte), og derfor kan jeg i den grad sætte mig ind i dine bekymringer. Føler med dig! Du er sej og alt skal nok flaske sig.
  Bare husk “alt er en fase” – det trøster jeg mig selv med 🙂
  Og stort tillykke med den fine mave.

  Reply
  • Sara

   Hej Nelle, hvor er det dejligt at “høre” fra dig! og tusinde tak for den fine kommentar. Du ved hvad man går igennem… heldigvis er ikke alle dage dårlige – håber jeg kan vise det i kommende indlæg, så folk ikke tror jeg bare sidder inde og tuder 😉 Bliv endelig ved med at kommentere! Det er så hyggeligt at høre fra jer! KH Sara

   Reply
 34. Natasja//BlogLiebling

  Jeg vil blot ønske dig stort tillykke med graviditeten <3 Jeg ønsker dig og din lille familie alt det bedste og håber I får en god barselstid trods alt 🙂

  Reply
  • Sara

   Tusinde tak! Man kan i hvert fald kun smile og få masser af gå-på-mod efter alle de søde kommentarer i dette indlæg! KH Sara

   Reply
 35. Mathilde

  Jeg synes du er super sej og stort tillykke med nr. 2 graviditet! Flytning, renovering og selvstændigt arbejde kan tage pusten fra de fleste, men at have termin oveni, lyder ret vildt. Jeg er sikker på at du klarer den! Kram herfra.

  Reply
 36. Claudia

  Sara altså! Hvor var det bare et helt igennem fint og ærligt indlæg. Blev altså helt rørt. Du er sej. Det er altid dejligt med nye eventyr, og er sikker på det bliver et godt eventyr:-)

  Reply
 37. Pernille T.L

  Sikke et fint indlæg ? Åh, hvor jeg også godt kan huske, hvordan det var at være helt hormonfølsom, selv om det er længe siden. Held og lykke med det hele- er sikker på at alt løser sig på bedste vis ?

  Reply
 38. Trine Ø

  Hej Sara 🙂
  Kender det alt for godt med alle de bekymringer og jeg prøver virkelig også at tænke det hele nok skal gå – for det gør det jo 🙂
  Lige en anden ting. Har du købt kjolen i den størrelse du plejer eller et nummer større? Den er super fin og har selv en lille bebs i maven, så den er da total uundværlig 😉

  Reply
 39. Anne-Sophie

  Kære Sarah,

  Tak for et meget personligt, men virkelig gost indlæg.
  Jeg kommenterer sjældent, men kender alt for godt til at bekymre mig om alverden pta. jeg “kun” er 26 år og hverken har børn eller økonomiske problemer pt.

  Alt godt jeres vej, sikker på, det hele løser sig! 🙂

  Reply
 40. Dorte D

  Tillykke med det – og mange tak for tippet om kjolen! Jeg har netop modtaget en, og blev bare så glad for tøj, jeg rent faktisk føler mig pæn i her i 30. uge 🙂

  Reply

Leave a Reply