Understand Your Breakouts

Vidste du at dine urenheder og hvor de springer ud, kan have en årsag du måske kan gøre noget ved? Kig på dette “Face Map” og se om det giver mening i forhold til dine bumser.
Personligt, får jeg oftest mine urenheder rundt om hagen og i følge dette kort, kan det skyldes stress, for lidt vand og bakterier fra hænder. Det passer meget godt… jeg er desværre blevet dårligere til at drikke vand, efter jeg blev mor, noget jeg virkelig vil prøve at blive bedre til. Og stress… ja, den kan jeg vidst ikke helt løbe fra. Til tider kan freelance livet være stressende, også på dagen uden jobs, hvor fakturaer skal sendes, tjekkes op på og rykkes for, jobs skal reseaches og forberedes, mødes skal holdes, blogindlæg forberedes og alt det løse skal ordnes. Jeg vurdere at få mig en assistent et par dage om ugen. En der kan lide at skrive, har god ordenssans og elsker skønhedsprodukter..

Håber I får en dejlig mandag! Jeg er på vej til job for Gestuz. Tager en masse billeder af min dag og laver et indlæg til i morgen. Håber I vil kigge forbi igen – og husk at deltage i den lækre Karmameju konkurrence!

2 Responses to “Understand Your Breakouts”

 1. Camilla M.

  Ej, sig endelig til, hvis du søger en assistent ^^^ !! De tre ting du skrev, at du skulle have hjælp til, er lige mig!

  Reply
 2. Denise Pedersen

  Jeg er også frisk på at blive assistent. Er her for nyligt uddannet makeup artist fra Nicci Welsh Makuep Academy, og elsker skønhedsprodukter. Du skal være velkommen til at kontakte mig. 😀

  Hilsen Denise

  Reply

Leave a Reply