Upside Down French Braid og Konkurrence

Ingenting er bedre end at sætte håret op, når det er varmt. Den klassiske knold kan blive lidt kedelig til tider, derfor har jeg prøvet kræfter med en “upside down” fransk fletning, som ender i en høj knold. I kan se en tutorial på hvordan man gør det her. Jeg har brugt Sea Salt Texturizing Spray fra Toni&Guy inden jeg startet med at flette – måske 5-6 spray i hele håret, som giver håret mere tekstur og gør det nemmere at flette.

Dette indlæg er lavet i samarbejde med Toni&Guy, som er officiel sponsor af Copenhagen Fashion Week – jeg har også lagt billede op på min instagram profil med #mstoniguy.

DU kan gøre det samme og vinde følgende:

Titlen Ms. Toni&Guy
*
Være ansigt for Toni&Guy video tutorials, hvor lead stylist Joekim Nielsen styler dit hår.
*
Blive inviteret til shows under modeugen, med front row seating
*
Få invitation til Copenhagen Fashion Week officelle åbningsfest.

Alt du skal gøre for at være med i konkurrencen, er at oploade et billede af dig selv med din bedste hårdag og tagge billedet #mstoniguy. Konkurrencen udløber 26.juli.

Held og lykke 🙂

One Response to “Upside Down French Braid og Konkurrence”

  1. Tina nymann

    Wauw! Det ser godtnok superfeminint og fint ud – jeg skal nok lige øve mig lidt inden jeg skal uploade fotos af resultatet?

    Reply

Leave a Reply