Vampet og lækker makeup

Billede 8

Ejjj, jeg fandt lige det her billedet af Leighton Meester aka Blair Waldorf i Gossip Girl på Julias blog, og i min Twillight feber blev jeg bare nødt til at kopiere det. Man må sige Leighton er lidt mere modig i sit makeup valg i virkeligheden end Blair, og jeg ELSKER det maximale look. Fuld drøn på øjnene, porcelain hud og postkasse røde læber. Wow hvor er det flot.

Få looket:

Billede 9

Strobe Cream fra MAC har et helt fantastisk shine. Brug den under foundationen, og kom lidt ekstra på kindbenet ovenpå foundationen.

Billede 10

Nude Fluid Foundation fra Dior er perfekt til den silkebløde perfekte hud. Den dækker fint, samtidig som den giver en fugtet overflade, ligsom Leightons.

Du skal selvfølgelig vælge en tone der liiige er en tand lysere end din egen hudtone. At være bleg er heldigvis rimelig HOT i vinter.

Billede 13

Den lilla øjenskygge pallett fra Chanel 08 Vanités er rigtig god til det her look. Læg den mørkeste farve på hele øjenlåget, og ton den ud i en lige vinge form. Kom også masse farve under øjet og på øjenlåget ind mod næsen, som Leighton har gjort. Det gør looket mere intenst. Når du blender farven, er det meget nemmere at bruge en stor pensel med hår, end de små applikatorer der følger med i æsken.

Billede 11

Kom til sidst lidt guld eller kobber pigment (løs øjenskygge) midt på øjenlåget, over iris. Effect Powder i farven Glamour (guld) elller Copper (kobber) fra Gosh

Billede 14

Kom til sidst verdens bedste sorte kohl på den våde kant. Le Crayon Kohl fra Chanel sidder rigtigt godt på den våde kant, og irriterer ikke øjet. 🙂

Billede 15

Russian Red er en matt rød læbestift fra MAC. Rigtig lækker og blød på læberne, samtidig som den har den fine matte overflade, der spiller flot sammen med den skinnende hud.

Tør du give dig i kast med looket? 🙂

Leave a Reply