VIDEO See Gisele Bündchen’s Makeup Tricks

 

En af verdens bedst betalte modeller bruger måske ikke så meget makeup – men det lille Gisele Bündchen bruger, vil du virkelig ikke gå glip af. Og de små fifs hun kommer, er en opsamling af maaaange år i makeup stolen, snappet på af verdens bedste makeup artister. Watch and learn hvor hun her snakker makeup med Lucia Pica, som er Chanel’s colour designer (makeup artist)

Pssst: Liplineren hun bruger er Les Crayon Lèvres Precision Lip Definer i farven 34 Natural fra Chanel. Forhandles i Magasin.

Video via Byrdie

4 Responses to “VIDEO See Gisele Bündchen’s Makeup Tricks”

 1. Helle Rick

  Jeg har det som hende, – så naturligt som muligt 🙂

  Reply
 2. CK

  Hun er simpelthen bare ualmindeligt smuk – SÅ naturlig! Jeg er vild med det.

  Tænkte på om du evt. ville lave en oversigt over produkterne og komme med dine forslag til hvilke budget-produkter der kunne anvendes i stedet for de viste Chanel produkter? Synes de er liiidt pricey.

  Reply
 3. Tanja Olesen

  Hej Sara. Jeg vil også rigtig gerne have en oversigt. Hvordan bruger hun lip lineren og er det ikke sammen med læbestift ? Kh. Tanja

  Reply
 4. HeLene

  Ja min beauty budget er sprunget lige for tiden, så har du et tip på en budget lipliner i en god nude/neutral farve så vil jeg gerne teste den, fordi jeg bruger ikke normalt lipliner.
  Men det ville være spændende og kun for at teste, så er chanel lidt for dyr. Men hvis jeg kan lide resulatet så kommer jeg nok at ‘splurge’ på chanel når financerne er i orden igen =) God weekend til dig og din dejlige blog!

  Reply

Leave a Reply