VIDEO #minutemakeup Glitter the Discret Way

 

Skal du til fest i aften, kan et et touch af glimmer være det smukkeste og mest feminine til et festlook. Mange kan være lidt bange for glimmer, for at det skal blive for drag agtigt, men her viser jeg hvordan jeg bruger glimmeren som en effekt på øjenlåget, helt alene, blot sammen med mascara. Jeg viser også, hvordan du fjerner glimmer som drysser.

Glitter, Hologram fra Make Up Store, 145 kr.

ENGLISH:

A touch of glitter can be the most beautiful and feminine feature for a partylook. Some people can be a little afraid of glitter, as it might be too drag-like, but here I will show how I use glitter on its own as an effect on the eyelid, finished off with mascara. I will also show how you can remove sprinkles of glitter.
Glitter, Hologram from Make Up Store, 145 DKK.

 

5 Responses to “VIDEO #minutemakeup Glitter the Discret Way”

 1. Helle Rick

  Ej, det med tapen var godt nok smart. Det havde jeg slet ikke tænkt på. Fedt tip 🙂

  Reply
 2. Helene

  Ah, hvilken timely video, jeg er en af dem som er bange for glitter, men no more, du har overbevist mig, jeg skal bestemt bruge min sølvglitter øjenskygge til nytår! Glam! Tak!!!

  Reply
  • Sara

   Ejjj hvor dejligt! Gammelt trick herfra, men det fungerer ALTID og hvem kan egentlig modstå lidt glimmer til fest 🙂

   Reply
 3. Catrine

  Hvad dypper du vatpinden i først? Har idag købt noget glimmer og skal prøve at gøre kunsten efter 🙂

  Reply

Leave a Reply