VIDEO #minutemakeup Retro Prada Eyeliner

Så er der ny #minutemakeup video og denne gang med et lidt renere nyt look. Kan I se det? Det er fra den seneste blok jeg filmede, hvor vi har renset baggrunden lidt op og filmet på et top tjekket kamera, fremfor min iphone 😉
De nye film, jeg kommer til at poste fremover vil være meget mere makeup på øjnene, derfor er de også speedet lidt op i tempo, men jeg håber alligevel I fanger pointen.

Prada formår altid at sætte tendensen når det kommer til makeup og jeg har længe kigget på den smukke retro eyeliner som makeup artist Pat McGrath lavet til deres fall winther 2015 show. Vinklen på lineren er meget skrå og den dækker kun halve øjenlåget. Superflot og et look der med garanti vil give dig opmærksomhed.TIP: Læg hovedet skråt bagover, når du laver denne eyeliner, mens du jævnligt tjekker efter i spejlet.

Jeg har brugt;

Superliner Perfect Slim fra L’Oréal Paris, 95 kr.

 

loreal-paris-super-liner-eyeliner-youblush

ENGLISH:

Prada always sets the trend when it comes to makeup. I have for a long time been looking at
the beautiful retro eyeliner makeup artist Pat McGrath did for their fall winter 2015 show. The angle of the liner is very sharp and the line only covers half the eyelid. It’s gorgeous and a look that is guaranteed to give you attention.

Superliner Perfect Slim from L’Oréal Paris, 95 DKK.

Turtelneck: Gestuz

Leave a Reply