Video: Se frisk ud efter Roskilde

I morges kl.6.45…. Jeg blev inviteret ind til Go Sommer Danmark i Tivoli for at vise produkter og små fifs til hvordan man kan se frisk og oplagt ud, mandagen efter Roskilde. Det passer mig perfekt, da jeg hellere ikke syntes jeg så særlig frisk ud efter en lørdag med bryllup (uden sammenligning forøvrigt). Jeg mødte Kenny Alexandr, der lagde makeup på mig, som jeg kender fra back in the days. Tusinde tak til min dejlige kollega Julie, der stillede op som model. 🙂 Se klippet HER. (og ikke grin af at jeg siger, “friskt look” sådan cirka 1000 gange)

English:

Bright and early this morning I visited the morningshow Go’ Sommer Danmark (Good Morning Denmark) to talk about products and tricks that makes you look fresh and awake after a party or Roskilde Festival, which just finished yesterday. I met Kenny Alexandr who did my makeup, he’s also a makeup artist/celebrity stylist and we met years ago when I did he’s makeup for a music video. Se the clip here, if you’re interested.

Leave a Reply