Vind lidt Hverdags Luksus

Indlægget er sponsoreret

Når hverdagen suser af sted kan det være svært at finde tid til de dybe vejrtrækninger eller små pauser. Jeg har skrevet om det før, men glæden af en lækker duftende showergel, er en hverdagsluksus der virkelig betyder meget for mig. De få minutter man står i badet hver morgen, kan være en afgørende faktor for starten på dagen. Og jeg prøver at bruge minutterne på at tage et par dybe indåndinger og nyder glæden ved en lækker showergel med en duft, der kan gøre noget ved mit humør, efterfulgt af en bodylotion i samme duftserie. Så kan parfumen blive stående urørt på hylden.

Jurliques nye relancerede kropsplejeserie har taget 2 år at udvikle og her er ikke gået på kompromis med de biodynamiske, naturlige ingredienser. Showergels er alle milde og sæbefri, og bodylotions er beskyttende og genopbyggende. De indeholder alle hver sin karakteristiske Jurlique duft, baseret på urter og planter, dyrket på farmen i Australien.

VIND VIND VIND

Hvilken duft du er til, kan du måske læse dig til herunder, og når du har gjort det, syntes jeg du skal smutte over på min instagram profil og deltage i konkurrencen om at vinde din favorit – blot ved at lægge en kommentar.

Restoring Shower Gel og Bodylotion med en opfriskende duft af citrus, geranium og salvie.

Refreshing Shower Gel og Bodylotion med en opkvikkende duft af mandarin, citroner, palmarosa og klementiner.

Softening Shower Gel og Bodylotion med fugtgivende ekstrakter og duft af rene rosenblade.

Calming Shower Gel og Bodylotion med en afslappende og beroligende duft af ren lavendel.

4 Responses to “Vind lidt Hverdags Luksus”

 1. Lovisen

  Mmmmmmm den med roser lyder fantastisk

  Reply
  • Sara

   Hej! Husk at det er inde på Instagram du skal lægge en kommentar, for at være med i lodtrækningen 🙂

   Reply
 2. Karen Monies

  Restoring serien lyder lækker! Jeg er selv meget glad for duften af bergamotte som er en citrusfrugt og jeg tror der er skrællen der bruges i earl grey te.

  Reply
  • Sara

   Den er også min favorit! men husk, at du skal kommentere inde i på instagram for at være med i konkurrencen 🙂

   Reply

Leave a Reply