Vind Luksus Produkter fra Rudolph Care

Glædelig 1.december. Jeg skyder julefejringen i gang med en konkurrence med et af mine absolutte favoritmærker, økologiske Rudolph Care. Jeg fulgte nyskærrig med fra New York da Rudoplh Care blev lanceret i 2008, da produkterne er baseret på det hotte superbær Acai fra Brasilien, spækket med antioxidanter. Amerikanerne (og mig!) sluger sådan noget råt til sig, og man kunne få Acai juice, is, shots, smoothies overalt i New York på det tidspunkt.  Rudolph Care er vokset meget siden lanceringen og jeg er især vild med Facial Oilen der er et must for min hud om vinteren. I hele december får du også en gratis lipbalm med, når du køber to produkter fra enten hjemmesiden eller hos en Rudolph Care forhandler.

Anyways, DU kan nu blive den heldige vinder af denne toplækre pakke med produkter, den ultimative julegave til dig selv – en lækker Facial Oil, der vandt en Danish Beauty Award for årets grønne produkt 2010, en Lip Balm og en Body Balm. De to sidste produkter indeholder slet ikke vand, og er derfor supergode for din hud i denne bidende kulde, da de forhindrer udtørring. Du kan vinde pakken ved at svare på følgende spørgsmål i kommentarfeltet nedenfor: (Husk dit fulde navn. Jeg finder vinderen onsdag 7.december.)

Hvilke certificeringer har samtlige produkter fra Rudolph Care? (ps. du kan finde svaret på Rudolph Cares hjemmeside) og hvad er vigtigt for dig, når du vælger hudplejeprodukter? Gode reviews, anbefalinger fra magasiner eller veninder, flot indpakning, økologi… etc etc. Skriv gerne et par linjer..

Sorry. This is a competition for my Scandinavian readers…

Leave a Reply