Waiting for tonight

Dem der følger mig på Instagram (sarayoublush) ved at jeg er inviteret til LE BAL med Carine Roitfeld i aften. Rygtet siger gæstelisten er meget fashionabel og bliver holdt på et stort privat hotel i Paris.

OMFG! om jeg glæder mig??????? PÅ mit hotelværelse lå en velkomstpakke med masser af makeup fra hendes MAC kollektion, en personlig invitation og en æske makroner. Carine Roitfeld makeup kollektion for MAC rammer butikkerne 8.oktober, men allerede fra i DAG kan du få fingrene i den super brugbare og klassiske kollektion på Maccosmetics.dk 

Og hvad søren tager man på til en sådan event? Dresscode er Black Tie og Smokey Eye. Jeg har lånt denne ultra smukke og feminine kjole fra By Malene Birger, som er fra hendes julekollektion og snart rammer butikkerne. Glæder mig til at tage den på!

Inden jeg skal i gang med at lægge makeup og gøre mig klar til aftenen, skal jeg lige lure lidt i CR Fashion Book – Carines nyligt lancerede magasin med to forsider (ingen bagside). Det er udsolgt flere steder her i Paris, men jeg fandt det i Colette. Der står ingen sidetal i magasinet, men jeg tipper på 600 sider. 🙂

English:

I can’t believe I’m going to Carine Roitfeld’s LE BAL in Paris tonight. She’s hosting a big party with a very fashionable guest list, and I’m on it!!? I’ve been wondering what to wear to this event, the dress code is Black Tie SMokey Eye (no problem with the last thing) but I ended up with a Danish designer, By Malene Birger. THe dress is so beautiful and I can’t wait to wear it!

Leave a Reply