Wake up with beautiful hair

Uh, ville det ikke være en drøm? At vågne op med smukt hår og nærmest bare gå ud døren. Det KAN næsten lade sig gøre, med lidt forarbejde selvsagt.. Here’s How:

Skinnende sundt:

De fleste af os vågner op med lidt ef en fuglerede, men med et særligt produkt og to løse knolde, kan du vågne op med det smukkeste hår og et naturligt, let fald. Dit hår skal være tørt aftenen forinden og du skal komme et til to pump Moroccanoil Treatment Light dine længder. Lav to lave rottehaler, hvor du ikke strammer elastikken for meget, og sno håret på hver side, så du har to knolde. De skal være meget løse. Fæstne med hårnål. Morgenen efter, løsner du knoldene, reder håret igennem med fingrene og kommer evt lidt tørshampoo i hårbunden. Tricket her er, at knoldene gør at håret ikke bliver slidt eller uglet til om natten, samtidig som olien tilfører håret fugt og shine.

Bløde bølger/fald:

Vask håret aftenen forinden, kom Lernberger og Stafsing BB Cream i håret og lad det lufttørre. Inden håret er helt tørt, deler du håret op i 6-8 totter, som du snoer og ruller op rundt to fingre, indtil hovedbunden og fæstner med en hårnål.

Krøller:

Igen, vask håret aftenen forinden, put en smule af Bumble and Bumble Curl Concious Defining Cream og lad håret lufttørre. Inden håret er helt tørt, fletter du håret i 3-4 løse fletninger. Jo løsere du fletter, jo mindre krøl får du. Og jo færre fletninger du laver, jo større bliver bølgene.

Volumen:

Jep, det er muligt, om end lidt ubehageligt at sove med de store bløde velcro hårruller. Du skal nemlig helst kunne ligge på ryggen hele natten. Kan du det, er tricket at rulle håret op på rullerne, så de ligger i tre baner – en midt på hovedet og en bane på hver side. Håret skal været TØRT. Første rulle starter du med midt på hovedet, hvor du tager pandehåret, sprayer lidt hårspray på og ruller håret op på rullen og væk fra ansigtet. Afslut efter alle rullerne er rullet op, med lidt hårspray igen. I princippet behøves du ikke flere ruller, end på billedet her, MEN det kræver at du touperer håret lidt bag, hvor du har ligget med hovedet på hovedpuden hele natten. Det gør du hurtigt, men en stor hårbørste. Børst hele håret igennem efter du har taget hårrullerne ud og VOILA!

425.Kerr_.Miranda.111608

TIP: En hovedpude af silke, er godt både for dit hår og dit ansigt. Det siges, at det slider mindre på håret og hjælper at holde rynker på afstand..

Leave a Reply