Weekend of Love

I julegave fra min mand, fik jeg en weekend i London. Det er IKKE tit vi kommer noget sted alene længere, så dette er virkelig en forkælelses tur, hvor vi skal sove længe, spise på gode restauranter, kigge lidt udsalg, tage karbad og forhåbentlig kysse og kramme en masse – lige i tid til at jeg ikke må flyve længere og vi snart blive en familie på 4.
Lille Sølve bliver hjemme med farmor og selv om jeg ved jeg kommer til at savne ham, ved jeg at han kommer til at hygge sig her hjemme.

Computeren bliver også hjemme denne weekend, men følg mig gerne på instagram, hvor jeg helt sikkert kommer til at dele en masse fra turen.

@sarayoublush

2 Responses to “Weekend of Love”

 1. LIVING WITH LESS

  Hej Sara,
  Genså lige makeup-videoen med Emily Salomon. SÅ fin. Hvad hedder den nuance af Magic Smokey Eyeshadow som du brugte?

  Reply
 2. carina

  Sikke en dejlig julegave! Håber I nyder ferien max!!

  Reply

Leave a Reply