Windy and Lovely day

CPH64 007

Ballonger mod blĂĄ himmel… glade gode tanker.. 🙂

CPH64 023

Favoritten fra Giorgio Armani er med..

CPH64 025

Min nok mest brugte øjenskygge pallet, med brune nuancer… Wedge og Copperplate fra Mac er nok mine favoritter og mest anvendte skygger.

CPH64 017

(man er jo skældent alene pĂĄ Amager Strandpark, og vi fik besøg af de her to dejlige tøser, der havde fotoshoot med sine flotter scootere…… Jeg spurte hvad de lavet, og de svaret de var i gang med optagelser til en ny tv serie.. jeg glæder mig! )

Og sĂĄ er det jo sĂĄdan desværre at du mĂĄ vente til siste i oktober for at se resultatet af dagen arbejde.. Men glæd dig det blev rigtigt flot!! Sidste torsdag i september udkommer det Eurowoman, hvor jeg har lavet hele skønhedsdelen – og det er blevet super fedt og fĂĄet lidt et friskt pust. Forsiden og 2 af serierne har jeg ogsĂĄ lavet, og jeg skal lægge backstage billeder ud pĂĄ bloggen, nĂĄr jeg er hjemme fra NY igen, om en uges tid 🙂

Leave a Reply