Your 5 Must Have Hair Products On a Budget

Ærgrer du dig over at dit hår aldrig kan holde til noget, så læs med. Her guider jeg dig til de 5 must have hårprodukter, som gør at din frisure holder hele natten.

Skærmbillede 2015-12-27 kl. 20.54.43

Volume Mousse, Medium Hold, fra Björn Axén, 120 kr.
Volumen mousse fra Björn Axén giver masser af volumen og hold til håret, når du føntørrer det fra våd tilstand. Moussen er plejende med vitamin b5 og indeholder både UV og varmebeskyttelse, så du ikke behøver bekymre dig om skadet hår når du efterfølgende føntørrer, glatter eller krøller dit hår.

Oil Keratin Smooth, fra Tresemmé, 60 kr.
Denne olie virker genopbyggende på håret og giver masser af fugt og glans. Brug den i dine spidser, enten i vådt hår for en beskyttende effekt eller i tørt hår for finish og shine.

Curl Defining Gel Spray, fra Matas, 60 kr.
Curl Defining Gel Spray fremmer dine naturlige krøller (eller giver let fald i dit hår, hvis det er helt glat). Spray produktet i håndklæde tørt eller tørt hår for en saltvandsagtig effekt. For ekstra volumen brug efterfølgende en føntørrer og føntør håret med hovedet nedad.

Hair Spray, fra Trines Wardrobe, 72 kr.
Denne hårspray er uden parabener og kan både bruges til at skabe volumen eller for at opnå hold i håret. Perfekt til brug til sidst i en opsætning, for hold til wetlook eller til små flimmerhår, der skal lægges ned.

Sculpting Powder, fra Toni&Guy, 130 kr.
Hårpudderet fra Toni&Guy består af mikro-fint pulver, som giver dit hår masser af volumen og tekstur. Drys pudderet i dine hårrødder for volumen og tekstur. Produktet absorberes øjeblikkeligt så du skal ikke bekymre dig om hvide pletter i håret. Super til opsætning eller til wa-wa-woom volumen.

Leave a Reply